Mailbox nu Nederlands iPhone iPad

Mailbox voor iOS kan nu concepten uitwisselen met Mac-versie

De mailapp Mailbox is niet alleen voorzien van een Mac-versie, maar is op de iPhone en iPad ook slimmer geworden. Met concepten.

Mailbox nu Nederlands iPhone iPadNa de lancering van de Mailbox-beta voor de Mac dinsdagavond, is de iPhone- en iPad-app van Mailbox voorzien van een update. De mailapp die groot werd door zijn handige veegbewegingen waarmee je e-mails kan archiveren, verwijderen of kan uitstellen naar een later tijdstip, werkt daardoor beter samen met de nieuwe Mac-versie. E-mails die je schrijft maar niet meteen verstuurt, worden opgeslagen als concept dat je weer op het andere platform kan oppakken.

Als je een concept schrijft op de Mac, kan je hem bijschaven, aanvullen en versturen op de iPhone of iPad. Andersom werkt het ook, en tussen de iPhone en iPad eveneens. Is je een concept een reactie op een e-mail, dan staat het onder de mailwisseling. Begin je blanco aan een concept, dan vind je het terug onder het kopje Concepten in het hoofdmenu. De Mac-versie is nog Engelstalig; daar zoek je op Drafts. De synchronisatie tussen de Mac- en iOS-versie gaat razendsnel.

Mailbox hoofdmenu concepten Mailbox iPhone draft schrijven

Mailbox 2.2 voor iPhone en iPad haalt verder enkele fouten uit de app en moet net iets sneller werken dan voorheen. De mogelijkheid om meerdere e-mails tegelijk te selecteren, die wel is geïntroduceerd in de Mac-versie, ontbreekt helaas nog steeds.

Lees ook: Mailbox voor OS X gestart met publieke beta
Lees ook: Review: Mailbox: iPhone-app maakt van je inbox een verslaving

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 9:46
Categorie Apple
Onderwerp mailbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.