tvoh-redroom-app-ipad

TVOH RedRoom-app brengt je dichter bij de talenten

The Voice of Holland (TVOH) heeft een vernieuwde Redroom-app, waarmee je 24 uur per dag nieuws over de muziektalenten kunt lezen en via Deezer luistert naar alle nummers.

tvoh-iphone-appBinnenkort start het nieuwe tv-seizoen en dat betekent dat je ook weer naar The Voice of Holland kunt kijken, het tv-programma waarbij Nederland massaal voor de buis hangt om aanstormende talenten te keuren. De bijbehorende TVOH-app is compleet vernieuwd en wil je nog dichter bij de talenten brengen. Vanuit de app kun je nummers streamen van de talenten, het verhaal achter de nummers ontdekken en backstage video’s bekijken. Het laatste nieuws rondom je favoriete talenten staat er ook in. Redroom-presentator Jamai Loman neemt in de app fans mee achter de schermen: je krijgt de blijdschap en tranen te zien nadat een talent heeft opgetreden, mag een kijkje nemen in de woonkamer of gluurt mee als de coaches hun werk doen.

Vanaf 29 augustus begint het vijfde seizoen van de talentenjacht. Ali B, Marco Borsato, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis gaan ook dan weer op zoek naar bijzondere Nederlandse talenten. Nieuw dit seizoen is dat je 24/7 het laatste nieuws kunt volgen via de app. Ook kun je nu via de trending-optie zien welke singles op een bepaald moment het best beluisterd zijn door de rest van Nederland.

Als je de RedRoom-app wilt gebruiken, ben je wel eerst verplicht een account aan te maken. Zonder account kun je niets met de app. Vervolgens krijg je toegang tot alle functies, zoals het aanmaken van een persoonlijke afspeelijst met nieuwe nummers. Direct na elke uitzending zijn alle nieuwe singles van de talenten gratis te beluisteren via streaming audio. TVOH werkt daarvoor samen met muziekdienst Deezer, maar je hebt geen abonnement nodig. Een klik op de OK-knop is voldoende om gebruik te kunnen maken van de Deezer-functie. Gezien de massaliteit waarmee naar TVOH gekeken wordt, vermoed ik dat Deezer binnenkort een spectaculaire groei van het aantal Nederlandse gebruikers gaat aankondigen.

tvoh-redroom-app-ipad

tvoh-redroom-bio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 9:59
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.