macOS Sierra op een MacBook

Derde publieke beta van macOS Sierra 10.12.1 nu ook voor publieke betatesters

Apple heeft de derde testversie van macOS Sierra 10.12.1 uitgebracht. Deze nieuwe versie van macOS Sierra bevat bugfixes en voegt geen nieuwe functies aan de Mac toe.

macos-sierra-beta-programma
Ontwikkelaars met een Mac kunnen weer updaten. Apple heeft namelijk de derde beta van macOS Sierra 10.12.1 beschikbaar gesteld. macOS Sierra 10.12.1, is de eerste update voor macOS Sierra. In macOS Sierra 10.12.1 zijn voor zover bekend geen nieuwe functies toegevoegd, waardoor Apple zich vooral lijkt te focussen op bugfixes. Apple zou de update snel uit willen brengen, ter voorbereiden voor de nieuwe MacBook Pro.

Update 4 oktober: de publieke beta is nu ook beschikbaar voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het publieke betaprogramma.

Beta 3 van macOS Sierra 10.12.1

macOS Sierra 10.12.1 zou nodig zijn voor de nieuwe aanstaande MacBook Pro met OLED-balk. Apple zal deze versie daarom ook nog deze maand beschikbaar stellen, omdat volgens geruchten de nieuwe MacBook Pro tegen het einde van de maand beschikbaar komt. Voor overige gebruikers met de huidige Macs zijn er tot op heden geen nieuwe functies bij gekomen en gaat het slechts om bugfixes.

macOS Sierra voegde Siri toe aan elke Mac, geeft het Berichtencentrum een nieuw uiterlijk en voegt nog meer handige functies toe.

Beta 3 van macOS Sierra 10.12.1 downloaden

De derde beta van macOS Sierra 10.12.1 is beschikbaar voor ontwikkelaars. De versie voor publieke testers die meedoen aan Apple’s betaprogramma, komt waarschijnlijk zeer spoedig beschikbaar. Wil je je hiervoor uitschrijven, dan kan dat via onze uitschrijftip voor het betaprogramma. macOS Sierra 10.12.1 wordt dus ergens de komende weken voor het grote publiek verwacht en is waarschijnlijk al geïnstalleerd op de mogelijk nieuwe MacBook Pro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2016, 19:55
Categorie Mac & macOS
Onderwerp macos sierra

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.