Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Derde publieke beta van macOS Sierra 10.12.1 nu ook voor publieke betatesters

Apple heeft de derde testversie van macOS Sierra 10.12.1 uitgebracht. Deze nieuwe versie van macOS Sierra bevat bugfixes en voegt geen nieuwe functies aan de Mac toe.

macos-sierra-beta-programma
Ontwikkelaars met een Mac kunnen weer updaten. Apple heeft namelijk de derde beta van macOS Sierra 10.12.1 beschikbaar gesteld. macOS Sierra 10.12.1, is de eerste update voor macOS Sierra. In macOS Sierra 10.12.1 zijn voor zover bekend geen nieuwe functies toegevoegd, waardoor Apple zich vooral lijkt te focussen op bugfixes. Apple zou de update snel uit willen brengen, ter voorbereiden voor de nieuwe MacBook Pro.

Update 4 oktober: de publieke beta is nu ook beschikbaar voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor het publieke betaprogramma.

Beta 3 van macOS Sierra 10.12.1

macOS Sierra 10.12.1 zou nodig zijn voor de nieuwe aanstaande MacBook Pro met OLED-balk. Apple zal deze versie daarom ook nog deze maand beschikbaar stellen, omdat volgens geruchten de nieuwe MacBook Pro tegen het einde van de maand beschikbaar komt. Voor overige gebruikers met de huidige Macs zijn er tot op heden geen nieuwe functies bij gekomen en gaat het slechts om bugfixes.

Bekijk ook

'Apple mikt op eind oktober voor nieuwe MacBook Pro'

Apple zou op eind oktober mikken voor de geheel vernieuwde MacBook Pro. Om dit mogelijk te maken, zal de eerste grote update voor macOS Sierra alleen de belangrijkste problemen verhelpen.

macOS Sierra voegde Siri toe aan elke Mac, geeft het Berichtencentrum een nieuw uiterlijk en voegt nog meer handige functies toe.

Bekijk ook

macOS Sierra 10.12: het complete overzicht

Alles over macOS Sierra 10.12 voor de Mac, dat in 2016 beschikbaar kwam voor iMac en MacBooks. Lees over de Sierra functies, release, nieuws en meer.

Beta 3 van macOS Sierra 10.12.1 downloaden

De derde beta van macOS Sierra 10.12.1 is beschikbaar voor ontwikkelaars. De versie voor publieke testers die meedoen aan Apple’s betaprogramma, komt waarschijnlijk zeer spoedig beschikbaar. Wil je je hiervoor uitschrijven, dan kan dat via onze uitschrijftip voor het betaprogramma. macOS Sierra 10.12.1 wordt dus ergens de komende weken voor het grote publiek verwacht en is waarschijnlijk al geïnstalleerd op de mogelijk nieuwe MacBook Pro.

Bekijk ook

Zo kun je je afmelden voor de beta's van iOS, watchOS, macOS en tvOS

Als je geen publieke betaversies van iOS, iPadOS, watchOS, macOS en tvOS meer wilt installeren, kun je je hiervoor eenvoudig afmelden. In deze tip leggen we uit hoe je dit doet.

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.