macOS Monterey met iMac en MacBook.

Reacties voor: Dit is de releasedatum van macOS Monterey

Apple is al sinds juni bezig met het testen van macOS Monterey, met een release in het najaar. Maar wanneer gaat Apple macOS Monterey uitbrengen? We hoeven niet lang meer te wachten, want Apple heeft de releasedatum van macOS Monterey aangekondigd.
Lees het complete artikel → Dit is de releasedatum van macOS Monterey
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ze zouden beter alles deftig testen voor ze updates uitbrengen.
    Tegenwoordig zijn er meer bugs dan verbeteringen 😒

  2. Waarschijnlijk als de M1X Macs geïntroduceerd worden

  3. Het mag voor mij ook in december, kunnen ze lig alle fouten er fatsoenlijk uithalen! De laatste jaren zijn de releases naar mijn mening overhaast en onzorgvuldig, Er waren steeds teveel bugs en problemen. Het zal wel noodzaak zijn ivm beleggers om een update tijdig uit te brengen maar wat mij betreft dus even wachten.
    Off-topic; ondertussen Windows11 op mijn game PC geïnstalleerd, de gecentreerde taakbalk doet me ergens aan denken (ziet er wel goed uit).

  4. Laat maar komen. Ik val niet over een paar bugs. Heb dit jaar nog niet de tijd gehad om de beta’s te testen helaas. En bugs zullen er vast zijn, is de laatste jaren wel gebleken. Mensen die dat vervelend vinden kunnen beter wachten tot de punt 1 versie

  5. Origineel geplaatst door Maverick2001
    Het mag voor mij ook in december, kunnen ze lig alle fouten er fatsoenlijk uithalen! De laatste jaren zijn de releases naar mijn mening overhaast en onzorgvuldig, Er waren steeds teveel bugs en problemen. Het zal wel noodzaak zijn ivm beleggers om een update tijdig uit te brengen maar wat mij betreft dus even wachten.

    Off-topic; ondertussen Windows11 op mijn game PC geïnstalleerd, de gecentreerde taakbalk doet me ergens aan denken (ziet er wel goed uit).

    Ik heb er meestal niet zo last van

  6. Origineel geplaatst door Caz
    Waarschijnlijk als de M1X Macs geïntroduceerd worden

    Dat vermoed ik ook. En om te voorkomen dat er voortijdig teveel uitlekt over deze nieuwe Macs..

  7. @Karel Peeters: Dat is onzin. Er is een enorme community 24/7 bezig om er zo veel mogelijk bugs uit te halen. Echter, iedere tester moet zijn bugs wel melden. Maar echt grote problemen zijn er niet.

  8. Origineel geplaatst door Flieps
    @Karel Peeters: Dat is onzin. Er is een enorme community 24/7 bezig om er zo veel mogelijk bugs uit te halen. Echter, iedere tester moet zijn bugs wel melden. Maar echt grote problemen zijn er niet.

    Ik denk dat zijn reactie komt vanuit vorig jaar. Toen hadden ze naar een redesign ook onder de kap alles significant veranderd en dat heeft voor meerdere best wat problemen gegeven. Maar dat is dit jaar in andere maten het geval

  9. ik meen ergens gelezen te hebben, een tijd geleden, dat je met monterey en de nieuwe imacs ook een 2e imac als 2e scherm kunt gebruiken… weet niet meer of dat in monterey zit of in de imac. ik lees er nergens meer iets over, ben kwijt hoe die functie heet, maar volgens mij dezelfde functie waarmee je nu de ipad als 2e scherm gebruikt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.