macOS 12 Monterey beta

Reacties voor: Vernieuwde Release Candidate van macOS 12 Monterey staat klaar

De Release Candidate van macOS 12 Monterey is nu beschikbaar. Dit is de laatste testversie voordat de update binnenkort voor iedereen te downloaden is.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. (Red.) De tweede beta is beschikbaar voor ontwikkelaars.

  2. (Red.) macOS 12 Monterey Publieke Beta 1 is nu beschikbaar.

  3. Macbook pro mid 2014 niet geschikt. Slaat nergens op.

  4. Hier nog niets te zien. En Mac blijft eindeloos zoeken naar update …🤔

  5. (Red.) De derde beta staat voor je klaar.

  6. Origineel geplaatst door Jan
    Macbook pro mid 2014 niet geschikt. Slaat nergens op.

    Zeven jaar, bijna antiek. Tijd voor een nieuwe😉. Komop, spent those dollars 💵.

  7. Heb de tweede beta geïnstalleerd. Ik lees dat er veel onvrede was over de unified tabs in Safari. Maar zelf vind ik het eigenlijk heel fijn en rustig beeld geven. Nu in de tweede publieke beta is het teruggedraaid, maar gelukkig is het nog wel een optie. Die heb ik direct aangezet!

  8. Ik ben nu de publieke beta 3 aan het installeren…

  9. Heb je vierde beta geïnstalleerd en opeens kan ik geen Bluetooth gebruiken (kan niet aanzetten), opstarten van Shift wel. Echt klote ivm Bluetooth muis en toetsenbord.

  10. Na de laatste update van de vijfde beta, werkt bij mij Microsoft office 365 niet meer. Nu de beta van Office gedownload vanuit de update opties. Dat zorgde ervoor dat er een deel weer ging werken. Enkel Outlook werkt nog niet. Opent wel, maar loopt direct vast bij het binnenhalen van nieuwe mails.

  11. (Red.) Daar is ie: de vijfde publieke beta.

  12. Ik heb iets vreemds, sinds mijn update naar Monterey werkt het automatisch vrijgeven door mijn Apple Watch het niet meer onder Big Sur, onder Monterey werkt. het wel. heeft iemand adviezen? (heb Big Sur en Monterey op ieder hun eigen partitie staan)

  13. Outlook bug gelukkig in versie 6 gefixed.

  14. Iemand enig idee hoe het kan dat ik vanaf de eerste beta t/m nu geen enkele beta kan downloaden en installleren? Ik ben wel goed aangemeld, maar hij zegt dat ik de nieuwste versie van MacOS heb.

  15. Origineel geplaatst door Ronald
    Iemand enig idee hoe het kan dat ik vanaf de eerste beta t/m nu geen enkele beta kan downloaden en installleren? Ik ben wel goed aangemeld, maar hij zegt dat ik de nieuwste versie van MacOS heb.

    Heb je nog steeds de 1e beta?

  16. Origineel geplaatst door Ronald
    Iemand enig idee hoe het kan dat ik vanaf de eerste beta t/m nu geen enkele beta kan downloaden en installleren? Ik ben wel goed aangemeld, maar hij zegt dat ik de nieuwste versie van MacOS heb.

    Origineel geplaatst door TheRealMelvin
    Heb je nog steeds de 1e beta?

    Heb nog geen enkele beta kunnen installeren omdat hij zegt dat ik de laatste versie al heb geïnstalleerd.

  17. @Ronald: Je dient het beta profile dan nogmaals te installeren, dan zal de update beschikbaar zijn

  18. Koste me wel weer wat moeite, maarrrrrr. Gelukt! Ook de laatste beta op een niet-ondersteunde macbook air uit 2014! En werkt weer als een zonnetje

  19. Is het wat?

  20. Zojuist de 10e bèta geïnstalleerd. Jammer dat noch Apple, maar ook iCulture geen informatie (willen/kunnen?) geven over de wijzigingen…
    Mis ik iets????

  21. Origineel geplaatst door Jan
    Macbook pro mid 2014 niet geschikt. Slaat nergens op.

    Tja bij OS Big Sur viel 2013 af. 7jaar is kennelijk de apple “cutoff” Zou je geen zorgen maken. Gelukkig zijn er alternatieven om het toch te kunnen installeren en draait subliem op mijn early 2013 MBP full spec. Zal met MacOS12 ook gaan gebeuren. Vindt 7 jaar best netjes, doen andere leveranciers ze meestal niet na.

  22. Hoe krijg ik livetext actief in Monterey? Of is deze functie op laatste moment ook uitgesteld?

  23. @André: via Language and Region

  24. Heb 12.0.1 nu op mijn macbook pro 2018 staan. Draait als een zonnetje! Maar dat deed hij ook al met Big Sur. Helaas zijn de ‘zichtbare’ verschillen maar heel klein dit jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.