Reacties voor: macOS Mojave werkt nog steeds met 32-bit apps

Laatste ronde voor 32-bit
Je hoeft voorlopig nog geen afscheid te nemen van je 32-bit apps, want macOS Mojave is er nog steeds geschikt voor. Apple waarschuwt al een tijdje voor de geplande uitfasering, maar met Mojave kun je nog een jaartje vooruit.
Lees het complete artikel → macOS Mojave werkt nog steeds met 32-bit apps
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Wat ik echt niet begrijp is dat mijn mid-2011 iMac (quadcore i7 64 bits en 32gb RAM) niet meer naar Mojave kan updaten. ik heb nog nergens iets gelezen wat die upgrade in de weg zou staan. Iemand die daar iets meer over kan zeggen? Ik besef dat het nog erg kort is na de introductie van Mojave

  2. Origineel geplaatst door Ewout Schalkwijk
    Wat ik echt niet begrijp is dat mijn mid-2011 iMac (quadcore i7 64 bits en 32gb RAM) niet meer naar Mojave kan updaten. ik heb nog nergens iets gelezen wat die upgrade in de weg zou staan. Iemand die daar iets meer over kan zeggen? Ik besef dat het nog erg kort is na de introductie van Mojave

    Waarschijnlijk komt dit door de grafische kracht die je Mac nodig heeft. Dit zou op Mac’s ouder dan 2012 wel eens een probleem kunnen zijn.

  3. Klopt, ik heb ook de mid 2011, maar deze ondersteunen geen metal dus blijkbaar geen update voor ons 🙁

  4. Betekent dat dat er ook geen veiligheids-updates meer komen voor machines ouder dan 2012?

  5. @Peter de Wit: Waarschijnlijk wordt High Sierra nog wel even ondersteund.

    @Ewout Schalkwijk: High Sierra kun je ook op oude niet-ondersteunde macs draaien dmv. een patcher tool. Qua snelheid is het niet ideaal, maar je kunt er vanuit gaan dat er ook bij Mojave zo’n tool beschikbaar komt. Het is heel eenvoudig te installeren en werkt redelijk stabiel. Wel zou ik het afraden voor als je je mac voor je werk gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.