Reacties voor: Gerucht: ‘MacBooks krijgen in 2018 geen grote upgrade’

De MacBook-lijn krijgt in 2018 geen grote upgrades, zo beweert Digitimes. Ook zou Apple van plan zijn om een deel van de productie van Quanta naar Foxconn te verschuiven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Als ze ‘m iets betaalbaarder maken (de 15 inch-modellen zijn veel te duur) en een betrouwbaarder toetsenbord erin schroeven (zodat een kruimel geen moordwapen meer is), dan wil ik ‘m echt wel hebben. Ik zit niet te wachten op nog meer ongein naast de touch bar.
    Nieuwe processors e.d. zijn natuurlijk altijd welkom.

  2. Jammer, ik wil graag bij de lineup van 2018 een nieuwe halen voor school :(.

  3. Het zou mooi zijn als alle MacBooks de 8 gen cpu’s krijgen. Dan zijn ze opeens heel veel sterker

  4. Is dit niet de standaardprocedure? Apple zal ze waarschijnlijk gewoon een snelheidsboost (processorupgrade enz.) geven, de kinderziektes worden weggewerkt en de prijs gaat naar beneden. Dat deden ze ook bij de retina MBP’s (bij de modellen daarvoor heeft het zelfs nog langer geduurd voor het design veranderde).

  5. Ik werk nog steeds dagelijks op een Macbook Pro 15″ model van 2013 en wacht steeds op een nieuw model dat echt de moeite waard is, zowel qua features maar vooral de extra snelheid.

    Als ik de Geekbench resultaten moet geloven zijn zelfs de 2017 modellen maar 20% sneller dan mijn huidige Macbook (2.3 QC i7). Vooral dat laatste overtuigt mij en niet van op dit moment duizenden euro’s in een upgrade te steken.

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Hier hetzelfde verhaal wilde eerst vorig jaar de Macbook Pro Retina met touchbar kopen. Maar na alle negatieve pers. Mn tegenvallend toetsenbord, prijs-jump, overbodige nauwelijks meerdwaarde bevattende touch-bar. Dacht ik wacht wel op een verbetering vooral op deze punten.

    Maar nu ik kennisgemaakt heb met Face-ID, wacht ik liever nog langer totdat dit erin geintegreerd is. Moet €3000 pegels wel verantwoorden voor mijzelf. Zou mijn eerste macbook worden

  8. Processor upgrade mag ik hopen om die 2 bugs op te lossen.

  9. Ik heb de Macbook Pro Retina met touchbar en ben er dik tevreden mee👍🏻en zeker geen spraken van een tegenvallend toetsenbord😎
    en tja volgens mij vraag je om problemen als je boven een toetsenbord koekjes, brood,krackers enz zit te eten 🧠 De Touch Bar als je die goed weet te kennen is het super handig 🌹
    Dus m.a.w ik zit niet te wachten op een upgrade 🌝

  10. Ik hoop toch echt op een 13” MBP met een quadcore I7 (moet kunnen met de nieuwe ultra low voltage Intels), 16GB Ram (meer kan nog steeds niet, zonder de accu veel meer te belasten), en 512GB supersnelle SSD. Anders werk ik gewoon tevreden door op mijn 2014 13” MBP.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.