MacBook Air 13-inch vs 15-inch met M2-chip

Reacties voor: Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de 15- en 13-inch MacBook Air met M2-chip

Welke verschillen tussen de 15-inch vs 13-inch MacBook Air zijn er? Dat de één groter is dan de ander mag geen verrassing zijn, maar zijn er binnenin nog meer verschillen? We zetten ze op een rijtje.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. De 13” MacBook Air met de M2 processor heeft net als de 15” óók Bluetooth 5.3. De 13” M1 heeft Bluetooth 5.0. Het staat dus verkeerd in het artikel.

    • @Remy: Dat is niet juist. Apple heeft op hun huidige specificatiespagina van de hoofdwebsite een fout gemaakt. Daar staat onterecht vermeld dat de 13-inch versie Bluetooth 5.3 heeft, net als de 15-inch versie. Maar als je de specspagina bekijkt zoals hij afgelopen mei was of het huidige supportartikel met technische specificaties, zie je dat er in de 13-inch M2 Bluetooth 5.0 zit. We hebben dit ook zelf op onze eigen 13-inch MacBook Air M2 gecheckt.

      Tenzij Apple stilletjes een gereviseerde versie van de 13-inch M2 MacBook Air met Bluetooth 5.3 uitgebracht heeft, maar daar is (op dit moment) helemaal niets over bekend. Een foutje op de specspagina lijkt daardoor nu logischer en dat is in het verleden wel eens vaker gebeurd.

  2. Ik baseer mij op de informatie uit de Apple Store app maar die zal op de achtergrond wel van dezelfde specs-database gebruikmaken. Ook las ik het op verschillende andere sites. Misschien dat Apple zelf soelaas kan bieden? Even met de woordvoerder bellen misschien?

  3. Collega’s van MacRumors bevestigen vandaag dat de 13” Bluetooth 5.3 heeft gekregen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.