Reacties voor: 12-inch scherm MacBook Air te zien op foto’s

In nieuwe foto's is het 12-inch scherm van de MacBook Air te zien. De foto's geven een goed idee van hoe groot het scherm nou eigenlijk is.
Lees het complete artikel โ†’ 12-inch scherm MacBook Air te zien op foto’s
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Toch wel een gemis zo’n lichtgevend appeltje…

  2. Dat lichtgevende logo zal nooit verdwijnen, een hoog percentage van alle mensen koopt een macbook vanwege dat lichtgevende logo…

  3. Grappig, op de laatste foto is duidelijk een iPad te herkennen op een Macbook, met een vergelijkbaar grootteverschil.

    Welke iPad en Macbook zijn dat? Een gewone 9,7″ op een nieuwe 12,x”, of de nieuwe Pro 12,x” eveneens op een 13,3″ Air??? Dat laatste zou bijzonder zijn, dan duiken beide nieuwe devices op in hetzelfde gerucht met vergelijkbare afmetingen…

  4. foto 3 is wel een beetje scary, wat is dat waar die m mee vasthoudt?

  5. @gls: dat heet een hand, bestaat in linker- en rechter uitvoering ๐Ÿ˜‰

  6. Handig zo’n bronvermelding. Op iFanr lees ik (tussen veel Chinese tekens) bij die iPad foto dat het gewoon de iPad Air 2 is…

  7. Als ze m’n lichtgevende apple-logo afnemen blijf ik eeuwig bij m’n huidige MacBook :p

  8. Volledig IOS erop , en ik ben om!

  9. @Mathew: Srry dacht dat t op de grote iPad ging : (

  10. Geen lichtgevend Apple logotje geen MagSafe ‘Tim waar ben je mee bezig man?!’

  11. Ik weet het! Er komt geen 2 nieuwe producten, maar slechts 1! De vermeende iPad Pro en de MacBook Air 12,2 inch zijn hetzelfde toestel!

    Waarom ik dit besluit? De uitsnede van het Apple-logo is identiek aan dat van een iPad; De toetellen zijn nagenoeg even groot; Ze zijn beiden vederlicht; De MacBook 12,2 heeft volgens geruchten slechts 1 ingang; Pro-users willen een toetsenbord zonder dit te moeten meesleuren.

    Benieuwd naar de waarheid ๐Ÿ™‚

  12. Geen lichtgevend apple logo is juist fijn! het scherm is zo dun van de macbook air met lichtgevend apple logo, dat als je ook maar een beetje lichtinval hebt, het licht door het logo heen op je beeldscherm verschijnt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.