12-inch scherm MacBook Air te zien op foto’s

In nieuwe foto's is het 12-inch scherm van de MacBook Air te zien. De foto's geven een goed idee van hoe groot het scherm nou eigenlijk is.

12-inch MacBook Air 1Op foto’s van iFanr is het nieuwe 12-inch scherm van de MacBook Air te zien. Naast het scherm is ook de achterbehuizing van de MacBook in beeld gebracht. Het is voor het eerst dat we onderdelen van de 12-inch MacBook Air te zien krijgen. Onlangs verscheen er wel een rendering van de nieuwe MacBook, gebaseerd op bevindingen van anonieme bronnen.


Het scherm wordt in de foto’s ook bovenop een 13-inch MacBook getoond, om een beter idee te geven van de exacte grootte. Het logo achterop het scherm is zwart in plaats van wit. Het is daarom de vraag of er een lichtgevend Apple-logo achterop de 12-inch MacBook Air zal zitten.

12-inch MacBook Air 5

12-inch MacBook Air 2

12-inch MacBook Air 3

12-inch MacBook Air 4

De bron van de foto’s heeft nog niet eerder onderdelen naar buiten gelekt. Het is daarom lastig om te bepalen hoe betrouwbaar de lekker precies is. Het verschijnen van de foto’s doet vermoeden dat de productie van de 12-inch MacBook Air op gang komt, wat betekent dat er steeds meer onderdelen naar buiten gaan lekken.

MacBook Air

De MacBook Air is Apple's lichtste en meest compacte MacBook uit de line-up. De MacBook Air kenmerkt zich door het dunne design en het lichte gewicht. De meest actuele modellen zijn de MacBook Air 13- en 15-inch met Apple's M3-chip (begin 2024). Het schermformaat van 13-inch zit al jarenlang in het assortiment bij Apple en in juni 2023 kwam er een 15-inch variant bij. De MacBook Air is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en compacte laptop. Hij is beschikbaar in vier kleuren en opslagcapaciteiten en heeft een Magic Keyboard met Touch ID-sensor. Alles over de MacBook Air, de MacBook kopen en MacBooks vergelijken lees je hier.

MacBook Air

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.