12-inch MacBook Air 1

12-inch scherm MacBook Air te zien op foto’s

In nieuwe foto's is het 12-inch scherm van de MacBook Air te zien. De foto's geven een goed idee van hoe groot het scherm nou eigenlijk is.

12-inch MacBook Air 1Op foto’s van iFanr is het nieuwe 12-inch scherm van de MacBook Air te zien. Naast het scherm is ook de achterbehuizing van de MacBook in beeld gebracht. Het is voor het eerst dat we onderdelen van de 12-inch MacBook Air te zien krijgen. Onlangs verscheen er wel een rendering van de nieuwe MacBook, gebaseerd op bevindingen van anonieme bronnen.

Het scherm wordt in de foto’s ook bovenop een 13-inch MacBook getoond, om een beter idee te geven van de exacte grootte. Het logo achterop het scherm is zwart in plaats van wit. Het is daarom de vraag of er een lichtgevend Apple-logo achterop de 12-inch MacBook Air zal zitten.

12-inch MacBook Air 5

12-inch MacBook Air 2

12-inch MacBook Air 3

12-inch MacBook Air 4

De bron van de foto’s heeft nog niet eerder onderdelen naar buiten gelekt. Het is daarom lastig om te bepalen hoe betrouwbaar de lekker precies is. Het verschijnen van de foto’s doet vermoeden dat de productie van de 12-inch MacBook Air op gang komt, wat betekent dat er steeds meer onderdelen naar buiten gaan lekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2015, 7:43
Categorie Geruchten
Onderwerp macbook air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.