Reacties voor: Mac-mailprogramma Sparrow komt naar iPhone

Het mailprogramma Sparrow dat furore maakt op de Mac, komt ook naar de iPhone. Het is nog niet bekend wanneer, maar dat is wat ontwikkelaar Dominique Leca heeft aangekondigd.
Lees het complete artikel → Mac-mailprogramma Sparrow komt naar iPhone
Bart Breij -

Reacties: 18 reacties

  1. Heeft iemand ervaring met Sparrow? Is dat echt beter dan het standaard mailprogramma?

  2. Topprogramma voor mac! Snel, eenvoudig & stabiel

  3. Dit is echt een mooi programma. Heb het op de Mac en zodra dat uitkomt voor de iPhone koop ik het.

    Het is mooi en minimalistisch. Daar houd ik van.

  4. Ik hoop niet dat het beleid van Apple erop gericht is betere programma’s dan de eigen te weigeren. Dit is een mooi mailprogramma.

  5. Ik vind mailplane op de mac fijner werken.

  6. sparrow is ok op snow leopard, maar op lion vind ik het al veel minder interessant. De lion mail is veel beter dan de oude.
    Voor gmail is sparrow misschien nog wel het best, maar voor mobileme bv voegt het weinig meer toe.

  7. Het probleem van de iPhone is dat je, in tegenstelling tot de Mac, geen standaardprogramma kunt toewijzen. Mocht je sparrow (of Opera voor browsen) willen gebruiken, zit je noodgedwongen toch de helft van de tijd aan de standaard-app vast.
    Goed programma trouwens Sparrow. Al gebruik ik sinds Lion weer het standaard mailprogramma.

  8. Jep, onder Snow Leopard was Sparrow een mooie vervanger voor de verouderde Mail.app van Apple. Maar Mail onder Lion is fenomenaal, daar kan Sparrow voor mij persoonlijk echt niet tegenop.
    Maar het ligt natuurlijk ook erg aan je voorkeuren.
    Wat Sparrow voor iOS betreft geldt denk ik hetzelfde: op korte termijn zal het beter zijn dan Apple’s app die alleen via firmware geüpdatet kan worden, komt iOS5 om de hoek dan wordt het al snel weer anders.
    Maar ik wens ze succes!

  9. Misschien een gekke vraag, maar is het standaard mailprogramma van de Mac ook beschikbaar voor Windows als alternatief voor Windows Live Mail? Zoals Safari ipv Internet Explorer.

  10. Ik stap pas over naar een ander mailprogramma op Mac als het IMAP voor Hotmail biedt.

    (mBoxMail, i know. Maar ‘t kost geld.. :\)

  11. Nu nog ipad versie 😉

  12. Ik gebruik Sparrow ook met Lion, omdat het Gmail veel beter ondersteund dan Mail. Als de iPhone app deze ondersteuning ook biedt ben ik verkocht!

  13. Sparrow is een mooie app op de Mac, maar qua functies is het allemaal nog schaars. Je kunt bijvoorbeeld niet meerdere SMTP servers instellen (op een MacBook zit ik immers niet alleen maar thuis op de SMTP server van m’n provider), en meerdere handtekeningen per email-account is ook niet mogelijk. Maar ik heb het doorgegeven en ze hadden dat op de to-do list gezet.

  14. @Robin: Dan kan je nog lang wachten, ik denk tot 2015 als apple microsoft overneemt…..

  15. Origineel geplaatst door Robin
    Ik stap pas over naar een ander mailprogramma op Mac als het IMAP voor Hotmail biedt.(mBoxMail, i know. Maar ‘t kost geld.. :\)

    Dat heeft niks met Apple te maken, maar alles met Microsoft. Als zij geen IMAP vrij beschikbaar aanbieden, kan Apple daar ook niks aan doen.

  16. Wat een goed alternatief is:
    Maak een Gmail aan, laat POP alles ophalen van je Hotmail account. Stel vervolgens in dat je via Gmail onder de naam van je Hotmail kunt mailen.

    Voila 🙂

  17. @Bubbly: Thankx! Goede tip.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.