Reacties voor: Longitude werkt automatisch je locatie in Google Latitude bij (jailbreak)

Longitude is een applicatie, die ervoor zorgt dat je locatie in Google Latitude altijd actueel is. Longitude werkt automatisch je locatie bij, met een interval tussen 5 en 120 minuten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Zuipt het dan niet je batterij leeg of zie ik dit verkeerd? Verder klinkt interessant voor een gratis find my iPhone alternatief.

  2. wordt de locatie bijgehouden via internet verbinding of via de gps op de iphone?
    Als je hier in Belgie heel de dag je internet verbinding open laat staa, betaal je je blauw!!
    EDIT: zal wel via internetg gaan omdat je je moet aansluiten bij google

  3. @ truckdiver … ik woon ook in BE en wat maakt dat nu uit of jouw internet verbinding de hele dag openstaat of niet? Het gaat hem om de kb’s en niet de minuten/seconden. En zo’n locatie doorsturen is wss nog geen kb … En daarbovenop kost 1gb hier maar 15euro (+1000sms’en en 15euro opbellen) dus echt duur kan je het niet noemen dankzij mobile vikings =)

    Leuke applicatie, ik vraag me enkel af hoe kankerverwekkend zoiets niet moet zijn 😀

  4. Origineel geplaatst door Carolus De Ro
    @ truckdiver … ik woon ook in BE en wat maakt dat nu uit of jouw internet verbinding de hele dag openstaat of niet? Het gaat hem om de kb’s en niet de minuten/seconden. En zo’n locatie doorsturen is wss nog geen kb … En daarbovenop kost 1gb hier maar 15euro (+1000sms’en en 15euro opbellen) dus echt duur kan je het niet noemen dankzij mobile vikings =)Leuke applicatie, ik vraag me enkel af hoe kankerverwekkend zoiets niet moet zijn

    Je maakt je niet druk om de kosten maar wel of je er kanker van krijgt. De logica ontgaat me geheel.

    Ontopic: Slim programma! Een duidelijk gemis dat dit nog niet Latitude zit, al begrijp ik dat dat een iPhone beperking is. Ga ‘m zeker kopen zodra ie in Cydia staat!

  5. Leuk idee, dat zeker! Vandaag trial geinstalleerd via rock app. Alles werkt behalve het updaten van je lokatie. Gemaild naar de ontwikkelaar. Wel meteen reactie. Morgen komt update uit die probleemreports kan maken en versturen naar de ontwikkelaar. We wachten af.

  6. Origineel geplaatst door Carolus De Ro
    @ truckdiver … ik woon ook in BE en wat maakt dat nu uit of jouw internet verbinding de hele dag openstaat of niet? Het gaat hem om de kb’s en niet de minuten/seconden. En zo’n locatie doorsturen is wss nog geen kb … En daarbovenop kost 1gb hier maar 15euro (+1000sms’en en 15euro opbellen) dus echt duur kan je het niet noemen dankzij mobile vikings =)

    zit spijtig genoeg nog anderhalf jaar aan mobistar vast alleer ik naar mobile vikings kan over stappen!

  7. maar houd hij alleen bij waar bent of ook waar je bent geweest?? een soort tracking van de dagelijkse verplaatsingen??

  8. Fijn !
    weet iedereen voortaan waar je bent…

    NOT!

  9. Origineel geplaatst door Robbie
    Fijn !
    weet iedereen voortaan waar je bent… NOT!

    Iets te verbergen dan? Alleen heeft praktisch niemand latitude dus heb ik er geen snars aan… Als hyves nou eens even embedden van latitude toetstaat…?

  10. Het kilometerheffings kastje zou zomaar een iPhone kunnen zijn!

  11. Origineel geplaatst door Carolus De Ro
    @ truckdiver … ik woon ook in BE en wat maakt dat nu uit of jouw internet verbinding de hele dag openstaat of niet? Het gaat hem om de kb’s en niet de minuten/seconden. En zo’n locatie doorsturen is wss nog geen kb … En daarbovenop kost 1gb hier maar 15euro ( 1000sms’en en 15euro opbellen) dus echt duur kan je het niet noemen dankzij mobile vikings =)Leuke applicatie, ik vraag me enkel af hoe kankerverwekkend zoiets niet moet zijn

    bij welke provider ben je dan als dat maar 15€ kost? 😛

  12. Mobile Vikings uiteraard!

    🙂

  13. @Stiruam:
    nee hoor niets te verbergen, maar een beetje privacy… Is nooit verkeerd. Latitude kan in mijn ogen een beetje te ver gaan. Big Brother is already watching us, moet je het dan nog makkelijker maken?

  14. Geniaal, ergerde me altijd kapot aan het feit dat ik safari elke keer moest openen! Jammer dat hij niet gratis is, app is vrij simpel.. Maar $2 gaan we niet falliet aan, koop hem wel via cydia want die rock app kan ik niet uitstaan!

  15. 2 bad dat ik hem niet kan jailbreaken.. dit gebruikte ik altijd op mijn G1.

    Kan niet wachten totdat de nieuwere iphones ook een jailbreak kunnen krijgen 😀

  16. @Egoovy: zelfde hier.
    Hij mailde net nog dat het snel wordt opgelost… Mijn vrouw zal erg blij zijn met die app, want ze belt me altijd even de actuele stand door van de files. Buiten het feit dat die online te vinden zijn vind ik het gewoon leuk om haar even aan de lijn te hebben en ze kan zien hoe ver ik nog van huis ben.

  17. Werkt hier ook (nog) niet. Wacht zelf al lang op deze app, dus hoop dat het snel fixxed is

    Edit: Na mail met ontwikkelaar, die me vertelde om Iphone te rebooten, werkt het wel
    Zalige app, vanaf nu weet ik waar men Iphone is, als ik hem kwijt ben 😀

  18. Origineel geplaatst door MischadbsMischadbs
    Geniaal, ergerde me altijd kapot aan het feit dat ik safari elke keer moest openen! Jammer dat hij niet gratis is, app is vrij simpel.. Maar $2 gaan we niet falliet aan, koop hem wel via cydia want die rock app kan ik niet uitstaan!

    This application will be available in Cydia shortly. As for your comment regarding the app being quite simple… please think before you speak. There is nothing simple about updating Google Latitude with your location from a third-party app.

  19. Hij werkt! En ook in Nederland!
    Versie 1.5.1 doet het bij mij goed. Ik heb een 3G en eerst een uninstall gedaan van de oude versie en de nieuwe geinstalleerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.