iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Voetbal International, Google Trips, KLM en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Voetbal International, Google Trips en KLM.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Voetbal International

Voor de liefhebbers van voetbal verscheen deze week de volledig vernieuwde iOS-app van Voetbal International. Nadat de website eerder al een metamorfose kreeg, was het deze week de beurt aan de app. Naast een nieuw uiterlijk, kun je de app aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen en kun je met een Pro-abonnement exclusieve artikelen lezen. Meer over de nieuwe app lees je in ons artikel over Voetbal International.

Google Trips

Met Google Trips was het al mogelijk om je vakantie te plannen. De nieuwste update maakt dit nog iets makkelijker. Digitale trein- en bustickets worden automatisch verzameld. Ook je vluchtgegevens haalt de app op. Als je een hotel geboekt of auto gereserveerd hebt, kan de app ook die gegevens combineren. Lees ons artikel over Google Trips.

For Good

For Good is een Belgische app die je wilt helpen om milieuvriendelijker te leven. De app kijkt daarvoor naar je mobiliteit (autoreizen, vliegen, etc.), wonen en voeding. Zo zie je meteen wat er te verbeteren valt om voortaan duurzamer te leven. Lees ons review van For Good

KLM

Een andere reis-app kreeg deze week ook een kleine, maar noemenswaardige update. KLM verruilde met de update het vertrouwde hamburgermenu door een nieuwe knoppenbalk die eenvoudiger met één hand bediend kan worden. KLM gaat daarin mee in een trend die andere appmakers al eerder volgden. Lees ons artikel over KLM voor meer over de update.

TomTom Go Mobile

Deze week verscheen een update voor TomTom Go Mobile, dat als gratis app binnenkort alle andere apps zal vervangen. Het gaat om een kleine toevoeging, maar wel eentje die navigeren net een stukje makkelijker maakt. De app laat je voortaan eenvoudig een tussenstop toevoegen, al zit de functie enigszins verstopt in het menu. Hoe het werkt lees je in ons artikel over TomTo Go Mobile.

Google Foto’s

Een aparte Google Foto’s app voor de Apple TV is er niet, maar dankzij een update kun je nu wel eenvoudiger je foto’s en video’s op een groot scherm weergegeven. De update voegt ondersteuning voor AirPlay toe, waarmee je rechtstreeks naar je Apple TV kan streamen. Lees ons artikel over Google Foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.