Reacties voor: Logitech brengt goedkopere Harmony Hub voor iOS in augustus uit

De Logitech Harmony Hub is vanaf augustus te koop voor ca. 100 euro. Logitech
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Met Harmony Ultimate (dus niet de hub los) is hij al gewoon te koop.

  2. De hadden ook maar 1 model harmony moeten verkopen. De harmony One.

    Geweldige AB, ok over 5 jaar lach je erom. Maar de AB is/was zijn tijd ver vooruit.

    Vind het nog steeds makkelijk om met een activiteit alle apparaten in 1 keer in een scene te zetten.

    Telefoons zijn niet geschikt als AB. Je wilt niet eerst (mocht je een exchange van het werk hebben je ellendige 6 cijferige pin moeten invoeren. Dan de AB app opstarten en dan pas een zender kiezen.

    Dat werkt niet.

  3. Volgens mij is bovenstaand bericht niet geheel juist. De Smart Control en Smart Control Ultimate zijn al enige tijd te koop o.a. bij Bol.com. Los is hij volgens mij nog niet verkrijgbaar, maar na hem een week in mijn bezit te hebben merk ik dat een extra remote wel handig is.

  4. Origineel geplaatst door Nick
    Volgens mij is bovenstaand bericht niet geheel juist. De Smart Control en Smart Control Ultimate zijn al enige tijd te koop o.a. bij Bol.com. Los is hij volgens mij nog niet verkrijgbaar, maar na hem een week in mijn bezit te hebben merk ik dat een extra remote wel handig is.

    Ik heb van de week een Ultimate gekocht. Werkt erg goed moet ik zeggen. Los zijn ze ook te koop ind e Mediamarkt bij de Amsterdam Arena

  5. De logitech smart control heb ik al in mijn bezit. Dit is de Hub te bedienen met je smartphone. Echter zit er bij de logitech smart control een eenvoudige afstandsbediening mocht je om wat voor reden dan ook je smartphone niet binnen handbereik hebben.

    Dus weet niet wat ze in augustus nog op de markt willen brengen, maar het lijkt verdacht veel op de logitech smart control welke nu dus al te krijgen is.

    Deze smart controle werkt prima doet exact waar deze voor bedoeld is. Mocht je al een eerdere logitech afstandsbediening hebben zijn de gegevens eenvoudig over te nemen in de smart controle.

    Dus ik concludeer net als de andere dat dit bericht niet helemaal juist is.

  6. @Den: Ja, klopt. Heb ik in het artikel nu iets meer benaderd. Die bundels met remote en hub waren behoorlijk duur. Ze gaan die hub straks als budgetoplossing los uitbrengen.

  7. Het is nu 21 aug… nog geen losse hub verkrijgbaar.
    Ik heb logitech gemaild en zij zeggen:

    “Bedankt voor het contact opnemen met Logitech Harmony Support. Helaas hebben ook wij geen exacte datum voor wanneer deze in de verkoop komt. Ook ons is verteld dat dit in Augustus zal zijn maar een specifieke datum kunnen wij u dus ook niet geven.”

    Erg apart dat ze zelf niks weten. Erg slordig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.