craig federighi

WWDC 2013-keynote nu op YouTube te bekijken

De keynote van WWDC 2013 is nu ook via YouTube te bekijken. Craig Federighi stal de show en kreeg meer spreektijd dan andere Apple-topmannen. Wordt hij het nieuwe gezicht van Apple?

craig federighiDe keynote van WWDC 2013 was al via de website van Apple te bekijken. Maar Apple heeft het nu nog makkelijker gemaakt: via het officiële YouTube-kanaal kun je de hele presentatie nog eens bekijken. In bijna 2 uur word je bijgepraat over iOS 7, krijg je de naamgrapjes over OS X Sea Lion nog eens te zien en zie je hoe een nieuwe ster werd geboren. Vóór maandag hadden nog weinig mensen van Craig Federighi gehoord, ook al had hij een paar keer presentaties voor Apple gegeven.

Tijdens de keynote van WWDC 2013 kreeg hij meer spreektijd dan elke andere Apple-topman. Federighi zou zomaar het nieuwe gezicht van Apple kunnen worden, met betere looks dan Phil Schiller en meer charisma dan Tim Cook. Voor een volledige opsomming van alle aankondigingen kun je onze Samenvatting WWDC 2013 lezen.

Er zijn nog meer manieren om de keynote nog eens te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=SRmjUzcpLO0&feature=player_embedded

Voor wie benieuwd is naar een eerder optreden van Craig Federighi: najaar 2012 demonstreerde hij Game Center-functies met zijn nickname Hair Force One:

https://www.youtube.com/watch?v=_naTrKJeGE8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2013, 9:30
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen keynote, wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.