Reacties voor: LiveScribe Sky Wi-Fi: digitale pen synchroniseert notities met Evernote

De LiveScribe Sky Wi-Fi is een slimme pen die je gemaakt notities synchroniseert met Evernote. Ook worden er geluidsopnames gemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Best interessant product, alleen vind ik €200 best duur gezien de gedwongen koppeling met Evernote.

  2. Heel mooi. Wel erg duur. Nu moeten er anderen dit soort pennen ontwerpen waarmee je makkelijk notitie kunt maken en digitaal bewaren. Dat mis ik namelijk nog met de ipad. Dat schijven op de ipad vind namelijk nog steeds niks. Ook als je de ipad gebruikt voor vegaderingen dan moet je de stukken kunnen lezen (digitaal) maar als je dan aantekening wilt maken moet weer switchen tussen apps. Te onhandig dus dit soort pennen lijkt me super. Nu hopen dat er meer mensen zo denken.

  3. Huh? Waarom niet (ook) naar hun eigen mylivescribe.com ?!

  4. Wat ik ook nog mis is de integratie van externe audio. Mijn meetings zijn meestal conference calls, ofwel via mobiel, ofwel via de computer. Het lijkt me ideaal om dat soort audio ook toe te kunnen voegen. Maar dan nog vind ik US$200 wel erg duur.

  5. @Mark: Wat bedoel je precies met externe audio. Met de Livescribe Smartpen kan je bijvoorbeeld zeer eenvoudig een telefoongesprek opnemen. Of is dat niet wat je wil?

  6. @Michel – volgens mij neemt deze LiveScribe alleen gewone audio op. Als je een telefoongesprek of een call doet met een headset, wordt het geluid dus niet opgenomen.

  7. @Mark: – Daarvoor is de Echo 3D headset, die werkt ook op de Livescribe Sky Smartpen. Oortje in doen en headset op, gaat makkelijk, hierdoor ook goed te gebruiken in combinatie met je mobiel.

  8. Betreft het stukje over retailers dat klopt niet, het wordt wel verkocht in Nederland. Zoek op Google naar: Livescribe Sky Wifi Smartpen.

    Dan kun je er 2 vinden, je kunt ook op mijn naam klikken dan kom je een andere webshop tegen die helaas nog niet zo hoog staat in de Google zoekmachine.

  9. naast evernote, is het ook mogelijk om naar Google drive, Facebook en naar dropbox te syncen via wifi.
    (bron: demofilmpje op de livescribe website)

    @Michel: en met die webshop heb ik positieve ervaringen 🙂

  10. Nog een andere leuk weetje.. eind november komt er een gratis update. Zodat je real-time op je iPad kan schrijven. Daarvoor is de Device Pairing knop die al op het papier gedrukt staat.

  11. @Michel: ik vroeg me inderdaad al af waarvoor die knop was.
    Ik kan niet wachten tot maandag, dan wordt ie bezorgd.

  12. @Michel: Toen ik het artikel schreef kon ik de Sky Wi-Fi nog niet bij de op Livescribe’s site genoemde webshops vinden. Maar daar werd foutief gelinkt naar jouw webwinkel. Artikel inmiddels uitgebreid, bedankt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.