LiveScribe Sky Wi-Fi: digitale pen synchroniseert notities met Evernote

De LiveScribe Sky Wi-Fi is een slimme pen die je gemaakt notities synchroniseert met Evernote. Ook worden er geluidsopnames gemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sky Wi-Fi LivescribeDe Sky Wi-Fi is een nieuwe digitale pen van LiveScribe die registreert wat je schrijft en onthoudt wat er werd gezegd op het moment dat je iets opschreef. Hierdoor kun je bijvoorbeeld op een notitie die je tijdens een vergadering hebt gemaakt tappen, om direct te horen wat er op dat moment werd gezegd. De Sky Wi-Fi synchroniseert via Wi-Fi alle notities die je maakt, waardoor je ze direct terug kunt vinden in de iOS-app Evernote. We publiceerden eerder op iPhoneclub een review van de LiveScribe Echo, een voorganger van deze pen.

Door de nieuwe Wi-Fi-synchronisatie met Evernote hoef je niet langer je notities later zelf te uploaden. De pen ziet hoe het papier waarop je schreef eruit ziet, waardoor er een scan wordt doorgestuurd naar je Evernote-account. Wel jammer is dat de pen zich beperkt tot Evernote; het is niet mogelijk om een alternatieve cloud-dienst zoals iCloud te gebruiken.

LiveScribe verkoopt de Sky Wi-Fi niet zelf via een webshop. In plaats daarvan verwijst de site van de digitale pennenmaker naar andere retailers in Nederland en België, die hem zouden moeten aanbieden. Op het moment lijkt geen verkoper hem echter in zijn assortiment op te hebben genomen. Nederlandse webwinkel Smartpenshop biedt de Sky Wi-Fi aan voor €199,95. In de Verenigde Staten wordt de LiveScribe Sky Wi-Fi verkocht voor vanaf $199,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 17:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen digitaal, livescribe

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.