Button 2.0: speciale kledingknoop voor iPhone-oordopjes

De Button 2.0 is een knoop voor op een overhemd, waar je de kabel van iPhone-oordopjes kunt steken. Hierdoor worden ze minder snel uit je oren getrokken.

Button 2.0De Button 2.0 is een simpele knoop voor je overhemd, maar met iets bijzonders: aan de zijkant zit een kleine inkeping. Hierdoor kun je de oordopjes van bijvoorbeeld je iPhone erin klemmen. Dit zorgt ervoor dat de kabel minder makkelijk ergens achter haakt, waardoor de oordopjes uit je oren getrokken kunnen worden.

Er zijn uiteraard ook alternatieve oplossingen voor het probleem die Button 2.0 oplost: zo kun je bijvoorbeeld de kabel van je oordopjes om een knoop heen wikkelen of met een clip vastzetten. De knoop is echter een stuk subtieler, waardoor je oordopjes er niet raar bij hangen.

Je kunt de Button 2.0 bestellen voor vanaf €3,06 per knoop en hebt de keuze uit de kleuren wit, zwart, blauw, roze, paars en rood. Reken bij verzending naar Nederland of België wel op ongeveer 6 euro aan verzendkosten. De Button 2.0 wordt gemaakt door het Nederlandse bedrijf Shapeways, dat is gespecialiseerd in 3D-printen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 10:34
Categorie Accessoires
Onderwerp oordopjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.