Reacties voor: LifeProof Fre: waterdichte case voor iPhone 5

De Lifeproof Fre is een waterdichte case voor de iPhone 5. In vorm en functie lijkt hij erg op eerdere Lifeproof-cases.
Lees het complete artikel โ†’ LifeProof Fre: waterdichte case voor iPhone 5
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Sorry maar Aquapac is wel niet te vergelijken met deze. Hier krijg je een case zoals je er velen ziet terwijl die Aquapac een ‘plastic zakske’ is die ge rond uw nek kunt hangen.
    Is wel wat prijzig inderdaad maar misschien toch wel de moeite. Een iPhone die een duikje heeft genomen, is toch nog net iets prijziger ๐Ÿ˜‰

  2. Bij Action kan je een waterdicht zakje kopen voor 1,29.
    Zal niet zo goed zijn maar is wel een aantrekkelijk alternatief.

  3. Waarom zou ik mijn iPhone onderwater willen gebruiken?? Of onder de douche?? #addicted

  4. Origineel geplaatst door Pr@
    Waarom zou ik mijn iPhone onderwater willen gebruiken?? Of onder de douche?? #addicted

    wij hebben een waterdichte case (25,-), alleen ik weet even niet welk merk het is, maar het maakt prachtige filmpjes onderwater, veelvuldig gebruikt op vakantie..
    erg leuke dimensie geeft dit… een aanrader

  5. Voor onderwater filmen is het wel leuk ja. Kan verder ook niks bedenken waarom je dit nodig zou hebben. Douchen met je iPhone, come on!

  6. ik heb de lifeproof voor de iphone4: is super met mounting kit voor op de motor : zit met 180 nog goed vast en je hebt geen gesloopte iphone als het begint te regenen ๐Ÿ™‚
    ik ga deze zeker bestellen dus ๐Ÿ™‚

  7. Er zijn misschien ook watersporters (zeilen, (kite)surfen etc) die hun telefoon niet meer in de wagen durven te laten liggen, en daarom hem mee nemen op en in het water.

    Mooie case, ga ik zeker eens proberen.

  8. @Mark: heb je geen last van de rainbow tussen de scherm van de iphone en de ingebouwde schermprotector?

  9. Alsof de Lifeproof case alleen maar waterdicht zou zijn. De Lifeproof case heeft nog enkele andere functies zoals stofvrij, schokbestendig, snowproof!

  10. Pfffuw wacht hier al maanden op

  11. Als het goed is kan je hier voor ook een bevestiging kopen die met gopro mounts werkt waardoor je de iPhone als camera kan gebruiken tijdens extreme sports, zoals snowboarden bijvoorbeeld. Dan ben je voor โ‚ฌ100 klaar ipv een gopro van โ‚ฌ300. Wil je hem alleen voor de waterdichtheid functie gebruiken dan zijn er idd ook goedkopere alternatieven..

  12. Kan maar 30min onder water?

  13. @NaviPhone: dit zie je eigenlijk alleen als de iphone uit staat. Er zijn wel een aantal andere kleine nadeeltjes..

  14. Misschien niet netjes maar ik post het hier, wij verkopen alle lifeproof producten. Helaas is de iphone 5 hoes pas in maart voor Nederland te leveren. Dit komt door verandering in de distributie van het merk. Lifeproof is een bijzonder goede hoes voor bescherming van de iphone/ipad/ipod. Wel eerst testen onder water zonder apparaat voor eventuele lekken. Dit staat in de handleiding verpakt met de case.
    Wij geven goede support en hebben alle handleidingen online staan. Iedereen is welkom met vragen voor dit product. Tip, let op voor vervalsingen die zijn te koop met een lage prijs bij ebay en amazon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.