Reacties voor: ‘LG kan pas in 2019 OLED-schermen voor iPhones leveren’

De prijs van de iPhone X zou door het monopolie van Samsung zo hoog liggen en het lijkt er niet op dat daar snel verandering in komt. LG kan pas in 2019 OLED-schermen voor de iPhone leveren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Waarom niet zelf maken dan?

  2. Origineel geplaatst door @rno
    Waarom niet zelf maken dan?

    Daar werken ze aan. Wel het artikel lezen he ๐Ÿ˜‰

  3. @Rick: klopt Rick, een beetje doorwerken dan ๐Ÿ˜. Hoewel het gemakkelijker is om iets van een toeleverancier af te keuren dan iets uit eigen productie ๐Ÿ˜ฑ

  4. Alsof de prijs omlaag gaat wanneer de monopoliepositie van Samsung verdwijnt haha

  5. Klinkt echt alsof de “pers” alvast Apple vrijpraat..
    ” jaaaa de iPhone 8 is idioot duur maar dat ie echt samsungs schuld hoor, niet Apple’s schuld….

  6. Het leuke is dat niemand weet wat voor afspraken Apple met Samsung heeft gemaakt. Wie weet hebben ze wel een combi deal gemaakt met bijv de chip dat die bij Samsung word afgenomen ipv TMSC voor een lagere prijs.
    En Samsung weet ook Apple hoeft geen oled af te nemen en gewoon door gaan met lcd, of ze proberen nu al zoveel mogelijk productie te claimen tov bijv LG.

  7. Vreemd dat Samsung zijn s8 en s8 note met grote (net zo mooie) oled veel goedkoper aanbiedt dan – mits de geruchten kloppen – Apple. De X krijgt gewoon de Apple prijs bonus en zal dankzij de fans prachtig verkopen. Ook als hij 1500+ euro zou kosten. Ik vind dat knap van Apple. Niemand hoeft te kopen en toch kunnen ze vragen wat ze willen en iedereen koopt.

  8. @Jaap Couro: ze verwachten behoorlijke aantallen weg te zetten als ik ook de geruchten mag geloven, ik verwacht daarom dat ze de prijs van het instap model van de X iets onder de note 8 gaan zetten. 975 bijvoorbeeld ipv 999

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.