Reacties voor: Laat je iPhone vallen met een Otterbox Reflex-hoes (niet voor witte iPhone 4)

Met een fraaie trailer wordt getoond dat de Otterbox Reflex-hoes de iPhone 4 een stuk valbestendiger maakt, maar dat geldt niet voor de witte iPhone 4 die niet wordt ondersteund.
Bart Breij -

Reacties: 17 reacties

  1. Hebben jullie zelf ook al gecontroleerd of de witte iPhone inderdaad dikker is?
    Deze site beweert weer dat het niet zo is namelijk (onderbouwd met foto’s)
    Misschien is het wel gewoon een productiefoutje.

  2. Bestel je hem toch gewoon bij de engelse website van amazon? Mis je sowieso de invoerkosten en de hoge verzendkosten:

  3. @Remco: Heb ik naar gekeken maar dat valt tegen. De hoes kost daar 35 Pond (jij hebt een andere gelinkt) en met verzendkosten erbij komt het bedrag behoorlijk overheen. Alleen heeft de Engelse winkel twee grote nadelen: de hoes is alleen in het zwart verkrijgbaar en heeft een levertijd van 2-3 maanden.

  4. Ik betaal liever €3 per maand voor mijn all-risk iPhone verzekering (dus inclusief dekking voor valschade) dan dat ik er zo’n afzichtelijke hoes omheen trek.

  5. dit merk hoesje verkocht bij de beverwinkels. ik heb er daar zelf ook pas eentje gekocht

  6. Lol, niet voor witte iphone4

  7. Handig ik vind die case wel mooi. Maar ik heb dan ook geen iPhone 4 ( ik heb 3GS )

  8. En toch maken ze een reclamefilmpje waar de iPhone 4 in de case zit…??? Nogal vreemd om dan achteraf het tegendeel te gaan beweren, komt wat onkundig over.

  9. Ik heb toch de indruk dat het honkballen met iPhones een wat uit de hand gelopen US-hobby is. Zag een paar weken geleden wat mannen hun iPhones tegen de muur kwakken. Vreemd, maar er zit wellicht meer achter.
    Deze jongens zijn geen daders, maar slachtoffers van een misse maatschappij. Cowboyhoeden op, maar te lui om even naar de super op de hoek te lopen.
    Gek dat het daar zo slecht gaat.

  10. Origineel geplaatst door Runaque
    En toch maken ze een reclamefilmpje waar de iPhone 4 in de case zit…??? Nogal vreemd om dan achteraf het tegendeel te gaan beweren, komt wat onkundig over.

    Even wat beter lezen. Hij is niet compatible met de WITTE iPhone 4. De ZWARTE past prima.

  11. Let op: die laatste zin is nogal misleidend. Invoerrechten hoeven niet betaald te worden bij een waarde tot € 22. Zie de website van de Douane.

    Het ligt hierbij natuurlijk wel aan de dagkoers, want € 21 is wel heel erg op het randje, maar het gaat erom dat het dus helemaal niet zeker is dat je invoerrechten hoeft te betalen. Grote kans dat het net binnen de limiet valt.

  12. Inderdaad een prachtig filmpje! De hoes lijkt me ook erg handig…

  13. Blijkbaar zijn de Otterbox cases ook in NL leverbaar.
    http://www.otterboxcases.nl/index.php?ProdGroup=OBOPOD

  14. @AddVariety: De meeste internet postorder bedrijven vullen een lagere waarde in op de douane documenten. Zo hoef je geen invoerrechten te betalen

  15. Lol,wat als hij op je scherm valt ?

  16. Origineel geplaatst door Marcel
    Ik betaal liever €3 per maand voor mijn all-risk iPhone verzekering (dus inclusief dekking voor valschade) dan dat ik er zo’n afzichtelijke hoes omheen trek.

    3 euro maar? WAAR?

  17. Ik gebruik al de otterbox case vanaf ik de 3g had ik heb nu een iphone 4 defender case koste me 50 dollar ofzo maar heeft nog betere bescherming dan deze case en is zo goed als stofdicht perfect voor de bouw

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.