Laat je iPhone vallen met een Otterbox Reflex-hoes (niet voor witte iPhone 4)

Met een fraaie trailer wordt getoond dat de Otterbox Reflex-hoes de iPhone 4 een stuk valbestendiger maakt, maar dat geldt niet voor de witte iPhone 4 die niet wordt ondersteund.

Otterbox Reflex case voor zwarte iPhone 4Otterbox is een fabrikant van iPhone-hoesjes die ‘design’ niet erg hoog in het vaandel draagt. Dat kun je wel zien aan de Otterbox Impact-hoes voor de iPhone 3GS die we aan het einde van 2008 recenseerden. Ook de Reflex-hoes is niet de meest elegante huls die je de iPhone 4 kan aandoen. Maar dat hoeft misschien ook niet: Otterbox legt de nadruk op stevigheid. De Reflex heeft een dichte achterkant, zodat het glas daar niet kapot kan gaan. Je kan de iPhone gerust uit je handen laten glippen, zo toont een erg mooi gemaakte trailer. Helaas heeft de Reflex last van een actueel probleem.

9to5 Mac testte de Otterbox Reflex de afgelopen weken en vind het een ‘fantastische aanbieding voor iedereen die de iPhone op een dunne en lichtgewicht-manier wil beschermen’. Wel constateert ze dat de hoes amper om de nieuwe witte iPhone 4 past, omdat die wat dikker is. Daarmee druist het oordeel rechtstreeks in tegen Apple-frontman Phil Schiller die juist ontkent dat de nieuwe witte telefoon dikker is. Otterbox bevestigt de problemen op haar website en stelt zelfs dat de hoes niét compatibel is met de witte iPhone 4.

Op de website van Otterbox kost de hoes die de zwarte iPhone 4 valbestendig maakt 45 dollar. Op de Amerikaanse website van Amazon is de hoes verkrijgbaar in het zwart, lichtblauw, roze of legergroen en kost de bescherming ongeveer 21 euro. Echter komt er dan wel 29 euro aan verzendkosten en invoerrechten bovenop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 11:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, cover, hoesje, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.