Reacties voor: Alle avonturen van Kuifje nu te koop in de iBooks Store

Kuifje-fans opgelet: alle avonturen van Kuifje zijn nu per stuk te koop via iBooks. Van Kuifje in het land van de Sovjets tot De Zonnetempel, alle 24 delen zijn nu te lezen op je iPhone, iPad en Mac.

Reacties: 3 reacties

  1. Die fragmenten kun je ook in de Kuifje-app bekijken.
    Het grote voordeel daarvan is dat je alle boeken ook in 1 in-app purchase kunt aanschaffen voor € 64,99 (versus 24x €3,99).

    —EDIT—
    Ik zie net dat je de bundel ook via iBooks in 1x voor hetzelfde bedrag kan aanschaffen (De avonturen van Kuifje – De integrale). Maar dan wel zonder de virtuele beeldjes voor in de boekenkast 😉

  2. Heb deze allemaal op papier, inclusief scheuren en tekens dat ze echt zijn stukgelezen. Kuifje is na al die jaren nog steeds leuk om te lezen. Als kind waren het spannende verhalen. Nu vind ik in het bijzonder de weergave van het tijdsbeeld fascinerend.

  3. @Richard: die app is vreselijk. Als ontwikkelaars straks besluiten om te stoppen met de ontwikkeling kun jij straks niet meer lezen.
    Via ibooks is dat probleem er niet.

    Ik zou ze graag willen maar vind het best prijzig; de papieren stapel staat bij mij overigens compleet in de boekenkast. Net geen 70 euro voor een digitale kopie is dan best prijzig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.