Kuifje in de iBooks Store.

Alle avonturen van Kuifje nu te koop in de iBooks Store

Kuifje-fans opgelet: alle avonturen van Kuifje zijn nu per stuk te koop via iBooks. Van Kuifje in het land van de Sovjets tot De Zonnetempel, alle 24 delen zijn nu te lezen op je iPhone, iPad en Mac.

Kuifje in de iBooks Store.
De wereldberoemde stripheld Kuifje is nu ook te vinden in de iBooks Store. Vanaf vandaag zijn alle avonturen van Kuifje te downloaden als ebook via iBooks. Van Kuifje in het land van de Sovjets tot Kuifje en de Alfa.kunst: alle stripverhalen zijn nu te lezen via je iPhone, iPad en Mac.

Kuifje in iBooks

De wereldberoemde Kuifje, TinTin in het buitenland, heeft in totaal 24 verhalen beleefd die in de jaren dertig voor het eerst uitgegeven zijn. Van het populaire personage zijn ook televisieseries en een film verschenen. Voor fans van Kuifje is er nu goed nieuws, want alle 24 verhalen van Kuifje zijn nu te downloaden via de iBooks Store.

Dat betekent dat je Kuifje nu ook kunt lezen op je iPhone, iPad en Mac. Eerder dit jaar werd het eerste deel Kuifje in het land van de Sovjets al aan iBooks toegevoegd, maar nu kun je ook de andere wereldberoemde verhalen lezen, zoals De Zonnetempel, Mannen op de Maan en Kuifje in Tibet. Het allereerste deel is in zwart-wit uitgebracht, maar de andere versies zijn compleet in kleur gedigitaliseerd. Van elk boek kun je ook een fragment downloaden, zodat je een stukje kunt lezen voordat je het volledige boek koopt.

Alle delen van de avonturen van Kuifje zijn in het Nederlands te koop voor €3,99 per stuk. Eenmaal gekocht kun je het boek lezen op al je mogelijke apparaten, zolang je maar op hetzelfde account ingelogd bent. Hieronder vind je een selectie van drie boeken die beschikbaar zijn, maar de volledige collectie kun je bekijken via deze link.

Eerder werd er ook al een aparte Kuifje-app (link) uitgebracht waar je elk los deel via een in-app aankoop kan aanschaffen. Het voordeel van de iBooks-versies is dat je daar eenvoudig een fragment kunt downloaden en dat alles gesynchroniseerd wordt tussen al je apparaten. De prijs van de losse boeken via iBooks en via de Kuifje-app, is echter hetzelfde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2017, 13:01
Categorie Diensten
Onderwerpen ibooks, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.