Reacties voor: KPN werkt aan sneller 3G-netwerk voor iPhone 5

KPN is begonnen met de uitrol van dual-carrier hspa, waarmee snellere 3G-verbindingen op de iPhone 5 mogelijk zijn.
Lees het complete artikel → KPN werkt aan sneller 3G-netwerk voor iPhone 5
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Welke gebieden dan -_

  2. Nu T-Mobile nog!! Kom op mannen, schroef die oude i abonnementen ook eens omhoog. Of houden ze die bewust laag zodat men gaat overstappen?!?!?

  3. Kijk dat is goed nieuws.

  4. @marc prijzen zijn nog helemaal niet bekend he, de overstap van gprs naar 3G koste ook niks voor niemand… Wie weet is dat met 4g ook. En je heb het over oude i-abbonementen… Als je je contract verleng krijg je automatisch een smart abbo of jij niet dan?

  5. Ik ben ook van een i naar een smart abbo gegaan. Bij kon moet je zeker wel betalen voor 4g weet niet precies de prijs maar weet wel dat ik het duur vond.

  6. De introductie van 4G betekent niet dat het 3G netwerk opeens verdwijnt. Integendeel, het 2G-, 3G- én 4G netwerk zullen naast elkaar gaan werken. Je kunt dus nog gewoon via 3G blijven internetten. Wat voor 4G abonnementen er gaan komen is op dit moment nog niet bekend, maar houd vooral de T-Mobile website in de gaten voor het laatste nieuws….

  7. Jip nu t mobile nog!!!

  8. @St3pHaN: maar ik wil mijn abonnement niet verlengen, ik hou hem gewoon aan 😉

  9. Ben benieuwd of dit ook gaat gelden voor de dochters van KPN. Telfort in het bijzonder.

  10. Liever dat ze investeren in landelijke 3g-dekking.. Want nog steeds heb ik geen dekking op mijn werk! (Drenthe)

  11. @Tjeerd: Dat kan ook aan het gebouw zelf liggen, dat er veel straling word tegen gehouden heb je ook met uitbouw huizen enzo.

  12. Alleen de iPhone 5 dus, lijkt mij een dooie mus! maarja je moet toch wat als al je klanten weglopen hahahahaha.

  13. Discriminatie,,,,, moet je weer perse z’n iphone 5 hebben . Wat een onzin!!!

  14. Uhm de iPhone 4/4S ondersteunen óók sneller 3G, echter niet via HSPA+ of DC-HSDPA maar wel via HSPA, namelijk tot 7,2 Mbps op iPhone 4* en tot 14,4 Mbps op de 4S. Echter lijkt het dat Apple met iOS 6.1 de 3G ondersteuning op de 4S óók heeft uitgebreid waardoor je in sommige gevallen wél over die 14,4 Mbps kan komen, mets je provider dit ook levert.

    *Hier spreek ik uit persoonlijke ervaring, op plekken waar ik eerst nog geen 2 Mbit haalde, haal ik nu met gemak ruim 5 Mbps op mijn iPhone 4: (screenshot)

  15. Origineel geplaatst door Marc
    Nu T-Mobile nog!! Kom op mannen, schroef die oude i abonnementen ook eens omhoog. Of houden ze die bewust laag zodat men gaat overstappen?!?!?

    Laag? Je maximale theoretische snelheid gaat niet omhoog. Je praktische snelheid gaat omhoog. Dat is het enige wat verandert voor alle huidige klanten (die in het bezit zijn van bv. iPhone 5) van Vodafone en KPN.

  16. @Bubbly: je moet goed lezen!! Met laag bedoel ik dat T-Mobile het misschien laag houd omdat ik nog op een oud iPhone abonnement zit. Dat ze me dan min of meer verplichten om over te stappen naar een nieuw abonnement, als ik sneller wil.

  17. @Marc: Je hebt een contract getekend, je zit eraan vast. Ze houden niets laag, jij houdt vast aan een oud abonnement.

  18. @Tjeerd: Hier kun je de dekking vinden

  19. Origineel geplaatst door Bubbly
    Je hebt een contract getekend, je zit eraan vast. Ze houden niets laag, jij houdt vast aan een oud abonnement.

    Ja, maar daar ga ik weer, lezen!!
    Vodafone doet voor alle klanten hun snelheid voor mobiel internet net 1,5keer sneller internet te verhogen. Dus alle klanten!!!

    Mag T-Mobile wel eens een voorbeeld aan nemen.

  20. weer een hoop blabla om de klanten om de tuin te lijden, wat heb je hieraan als ze abonnementen met veel lagere snelheden aanbieden en zoals KPN een sim only met 2Mbit/s……..

  21. Origineel geplaatst door Marc
    Ja, maar daar ga ik weer, lezen!! Vodafone doet voor alle klanten hun snelheid voor mobiel internet net 1,5keer sneller internet te verhogen. Dus alle klanten!!!Mag T-Mobile wel eens een voorbeeld aan nemen.

    Nee, dat hebben ze niet gedaan. De snelheden die in het contract staan, zijn nog steeds de maximum theoretische snelheden die de klanten mogen genieten. De snelheid die je op je apparaat krijgt zou gemiddeld anderhalf keer zo snel zijn als normaal.

    Dat is wat ik met onderstaande bedoelde.

    Origineel geplaatst door Bubbly
    Je maximale theoretische snelheid gaat niet omhoog. Je praktische snelheid gaat omhoog. Dat is het enige wat verandert voor alle huidige klanten (die in het bezit zijn van bv. iPhone 5) van Vodafone en KPN.

  22. Nou, dan mag MIJN praktische snelheid ook omhoog!! Want dat is bagger, al kan ik er redelijk mee leven.

  23. Ben iphone5 bezitter. Goed werk KPN. Ben in Amsterdam. Zie op mijn mobile een E ipv. 3G.
    Werkt prima! Goede oplossing KPN.

  24. Ik heb een iPhone 5 bij Kpn en heb nu al niets te klagen over het snelheid van het netwerk. Ik zeg top dit kan alles alleen maar beter op worden.

  25. @malamike

    We spreken je wel over een jaar of anderhalf 🙂

  26. Origineel geplaatst door Marc
    Nou, dan mag MIJN praktische snelheid ook omhoog!! Want dat is bagger, al kan ik er redelijk mee leven.

    Hetzelfde hier…

    Origineel geplaatst door Ferryw
    Ben iphone5 bezitter. Goed werk KPN. Ben in Amsterdam. Zie op mijn mobile een E ipv. 3G. Werkt prima! Goede oplossing KPN.

    De Nederlandse EDGE-netwerken zijn stabieler, maar trager dan 3G. Ben blij dat Vodafone zowel GPRS als EDGE aanbiedt op 2G 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.