Tim Cook spreekt morgen op Goldman Sachs-conferentie (met livestream)

Apple CEO Tim Cook gaat op de Goldman Sachs Technology-conferentie op 12 februari 2013 een presentatie geven. Bijzonder is dat de aandelenbeurs geopend is op dat moment.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

timcook speechApple CEO Tim Cook zal morgen spreken op de Goldman Sachs Technology-conferentie. Hij deed dat ook al in voorgaande jaren, maar deze keer is er iets bijzonders aan de hand: de speech van Cook is verplaatst van 16:15 uur ET naar een eerder moment, namelijk 10:15 uur ‘s ochtends. Dat is op een moment dat de effectenbeurs net is geopend, waardoor Cook op zijn woorden moet passen. Apple heeft aangekondigd dat de toespraak live zal worden gestreamd via een conference call.

Het gaat daarbij alleen om audio: beelden van een op het podium rondwandelende Cook zullen we er zelf bij moeten verzinnen. In Nederland en België moeten we om 16:15 uur klaarzitten voor de audiostream. Waarschijnlijk zal Apple de audio later ook nog beschikbaar stellen, net als vorig jaar.

Het vervroegen van Tim Cook’s presentatie heeft waarschijnlijk te maken met president Obama’s eerste State of the Union tijdens zijn tweede termijn als president. Tim Cook is uitgenodigd om dinsdag in bijzijn van Michelle Obama en NASA’s Mohawk Guy (Bobak Ferdowski) te luisteren naar deze belangrijke toespraak.

Analisten en investeerders vragen zich nu af of Cook een algemeen verhaal houdt over zijn werk bij Apple, of hints geeft voor nieuwe producten. Grote aankondigingen bewaart Apple liever voor een eigen event. Wij zitten er morgen klaar voor en laten meteen weten als er nieuws te melden valt.

Zelf meeluisteren? Dat kan hier.

tim cook presentatie goldman sachs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 22:48
Categorie Apple
Onderwerpen apple, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.