Reacties voor: TV-app KPN nu met AirPlay: eindelijk streamen naar je Apple TV

Het heeft heel wat jaar geduurd, maar er is eindelijk ondersteuning toegevoegd voor AirPlay aan de KPN iTV-app. Dat betekent dat je vanaf je iPhone of iPad de beelden door kan sturen naar je Apple TV.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Welkom in 2018 KPN. Maar nu graag een Apple TV app.

  2. App net geüpdatet maar krijg op iPad zwart beeld tijdens streamen, ook op iPhone bij sommige zenders. Dus vraag me af of de app nog en storing heeft. Streamen naar AirPlay werkt wel.

  3. Net geprobeerd, maar krijg bij elke zender de melding dat de content nu niet afgespeeld kan worden. Apple tv werkt verder wel prima.

  4. Origineel geplaatst door Hans
    App net geüpdatet maar krijg op iPad zwart beeld tijdens streamen, ook op iPhone bij sommige zenders. Dus vraag me af of de app nog en storing heeft. Streamen naar AirPlay werkt wel.

    Update: ook via iPad weer beeld

  5. Wat ik nog steeds niet kan vatten is dat de diverse providers van tv niet standaard een atv app creëren. Waarom toch dat streamen? Altijd 2 devices gebruiken terwijl een app op je atv alles is wat je in dit geval nodig hebt.

    Ben je buiten bereik van je atv oké. Net als alle anderen zal het wel weer eeuwen duren voor de atv versie er is, maar dat zal wel commercieel belang zijn want streamen kost je data buitenshuis en daar verdienen de providers lekker aan, binnenshuis wifi en dat levert niets op.

  6. De ziggo ATV APP heeft ook geen airplay best jammer.

  7. Origineel geplaatst door Joop
    De ziggo ATV APP heeft ook geen airplay best jammer.

    Heeft het wel maar doet het niet…

  8. Had nog een apple tv 3 liggen en die nu weer aangesloten. Maar helaas. Zodra ik die selecteer in de KPN app dan krijg ik de melding “Er heeft zich een fout voorgedaan bij het laden van dit materiaal”.

    Op mijn apple TV 4 werkt het wel goed, maar bij de apple TV 3 werkt het niet. Kreeg zelfs ergens een keer een melding met de tekst “apple tv 2 en ouder worden niet ondersteund”. Maar het is toch echt een apple TV 3!

    Bovendien crasht de KPN app telkens na dappere pogingen om de content naar de apple TV 3 te streamen (zowel vanaf ipad pro als iphone 11 pro geprobeerd)

  9. Werkt prima. Ik heb zelf xs4all maar de kpn app werkt daar ook gewoon op 👍🏻

  10. Ik snap gewoon nog steeds niet dat er geen Apple TV app gemaakt wordt. Tevens is het meestal zo dat je niet alle zenders via een app kan kijken. Denk bijvoorbeeld aan de Duitse RTL. Die kon ik destijds al niet via de xs4all app bekijken. Decoder only. In het geval van de Duits rtl heeft dit met contracten te maken. Zelfde problemen bij bijvoorbeeld canal digital. Erg jammer allemaal.
    Voorlopig zijn we nog niet van de decoder af.

  11. Origineel geplaatst door Ronald J.
    Had nog een apple tv 3 liggen en die nu weer aangesloten. Maar helaas. Zodra ik die selecteer in de KPN app dan krijg ik de melding “Er heeft zich een fout voorgedaan bij het laden van dit materiaal”.
    Op mijn apple TV 4 werkt het wel goed, maar bij de apple TV 3 werkt het niet. Kreeg zelfs ergens een keer een melding met de tekst “apple tv 2 en ouder worden niet ondersteund”. Maar het is toch echt een apple TV 3!
    Bovendien crasht de KPN app telkens na dappere pogingen om de content naar de apple TV 3 te streamen (zowel vanaf ipad pro als iphone 11 pro geprobeerd)

    Hier exact hetzelfde, werkt dus alleen vanaf Apple TV 4

  12. Origineel geplaatst door Andre
    Ik snap gewoon nog steeds niet dat er geen Apple TV app gemaakt wordt.

    Kosten baten verhaal. Er zijn gewoon erg weinig Apple TV’s in Nederland verkocht. Airplay in een bestaande app implementeren is veel makkelijker en dat werkt bovendien ook op alle Airplay 2 tv’s van LG, Samsung en Sony tv’s.

    Ik heb een LG smart TV en zo’n TV app is ook niet zaligmakend. Opstarten duurt veel langer dan de settopbox, zappen gaat trager en beeldkwaliteit is net wat minder.

  13. Kan iCulture KPN er even op wijzen dat zij Airplay weliswaar mogelijk gemaakt hebben voor een AppleTV4 of hoger, maar niet voor een AppleTV3. Dat vind ik wel een blunder..

  14. En een groot voordeel! Je kunt voorruit spoelen bij zenders waar het niet mogelijk zou zijn

  15. Het klopt niet dat je de app kunt afsluiten en dat hij dan door blijft spelen op de Apple TV.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.