Reacties voor: KPN stopt met navigatiedienst KPN OpWeg

KPN stopt vanaf oktober 2014 met de navigatiedienst KPN OpWeg, dat gebaseerd was op de navigatiesoftware van WisePilot. Het werd te weinig gebruikt.
Lees het complete artikel → KPN stopt met navigatiedienst KPN OpWeg
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb altijd TomTom gebruikt. En onlangs Google maps en en ben goed onder de indruk. KPN liep altijd achter de feiten aan. Typisch een bedrijf geregeerd door een overbetaalde laag managers. Telkens toen het mis ging hebben ze een laag kennis en know how ontslagen en alles van buitenaf gehuurd. En telkens gekozen voor een nieuwe laag management. Het beest KPN ligt al jaren aan het infuus maar ze hebben het zelf nog niet door. Gekke toko.

  2. Oftewel. Schoenmaker blijf bij je leest.

  3. Wisepilot is zo onbekend nog niet. Het was notabene één van de eerste navigatie apps voor op de smartphone. Gebruikte dat op Windows mobile. Dat het qua naam niet zo bekend is voor “nieuwe” smartphonegebruikers is wel begrijpelijk. Maar echt onbekend…..dat hangt van je ervaring af.

  4. Tja als je sinds 2011 geen verbeteringen en/ of vernieuwingen doorvoert dan is het logisch dat het weinig gebruikt wordt.

    Gebruikers klagen een korte tijd daarna schuiven ze je aan de zijkant.

  5. Ik ben één van die ontslagen ex-KPNers. Ik ben tot 2011 applicatie beheerder geweest van KPN op Weg.
    Destijds voor BlackBerry, iPhone en Android.

  6. Waarom dan toch nog een link naar te kunnen downloaden?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.