Reacties voor: KPN introduceert CloudOpslag, nieuwe cloud-dienst voor abonnees

KPN heeft vandaag de cloud-dienst KPN CloudOpslag geïntroduceerd. Hiermee kunnen abonnees bestanden in een cloud-map opslaan, die op de iPhone geopend kunnen worden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wel opmerkelijk dat op een Mac deze certificaatmelding volgt: ‘This certificate is not valid (host name mismatch)’, als je naar genoemde KPN site gaat.

  2. Wat denkt KPN nu zelf als de iOs gebruikers al gratis een iCloud opslag hebben? En er bovendien zoiets als dropbox bestaat? Mosterd na de maaltijd van KPN en ook nog eens duur betaald ook voor de extra ruimte.

  3. Bericht van de hoofdsponsor, “we hebben weer iets dat niemand meer nodig heeft, en ja ja we vragen er geld voor”
    Oude klant of niet dat intresseerd ons niet lekker uitmelken die koe. Blij dat ik weg ben, en gezien de geweldige kwaliteit kom ik ook niet snel terug.

    KPN er bestaat al een tijdje zoiets als Dropbox, met wat reclame voor ze te maken heb je al gauw 8gb GRATIS! Surf eens wat vaker over jullie trage internet dan gaat de wereld mogelijk ook voor KPN open.

  4. Ze mogen tenminste het dataverkeer van en naar de cloud van je verbuik aftrekken…. Maar dat zullen ze wel niet doen..

  5. Jezus wat kunnen jullie zeiken zeg.
    Niet iedereen heeft een Apple device en dus geen iCloud.
    Daarnaast is het gewoon gratis bij je abo zoals al beschreven en dus te gebruiken.
    Wil je dat niet, dan pak je toch gewoon lekker dropbox oid.
    Gewoon een extra (gratis) mogelijkheid en service voor haar klanten.

  6. Ben benieuwd hoelang het ‘gratis’ blijft bij KPN…

  7. Fijn dat je als mobiele klant van het eerste uur (ja zon draagbare mobile telefoon accu) 2.50 per maand moet betalen en nieuwe klanten krijgen het gratis. Zo ga je met bestaande klanten om tegenwoordig….

  8. Ze bedoelen nieuwe klanten als in gebruikers van de nieuwe abonnementsvorm.
    Dus als je gaat verlengen krijg jij dat ook..

    @Marc:

  9. okay klopt, maat als je net verlengd hebt is dit zuur, nu moet ik eerlijk bekennen: ik ga het niet gebruiken, ik pak het ook niet persoonlijk op, maar meer in het algemeen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.