Nieuwe foto’s vergelijken gelekte iPhone 5-behuizing met iPhone 4

De reparatiesite iResQ heeft nieuwe foto's van de mogelijke iPhone 5 gepubliceerd. Hierin wordt de dikte van de iPhone 5 vergeleken met de iPhone 4.

iPhone 5 vergelijking 1Een reeks nieuwe foto’s van de mogelijke iPhone 5 vergelijken de omhuizing met de iPhone 4. Hierdoor geven de foto’s een beter idee van hoeveel dunner de iPhone 5 mogelijk is. Hoewel de verschillen tussen de twee in het eerste opzicht niet groot lijken, is het dikteverschil in een detailshot wel duidelijk. De foto’s zijn afkomstig van iResQ, een reparatiesite die eerder al meerdere onderdelenfoto’s deelde.


Het display van de iPhone 5 lijkt een stuk dunner dan in de iPhone 4, waardoor er een minder dikke rand boven de antenneband uitsteekt. Dit is in lijn met eerdere geruchten over een nieuw in-cell display, die dunner kan worden door de touchsensoren in het scherm zelf te integreren. De achterkant heeft niet langer een uitstekend stuk glas dankzij het nieuwe design.

iPhone 5 vergelijking 2

Of de behuizing in de foto’s echt van de iPhone 5 is weten we nog niet zeker. Apple kondigt de iPhone 5 vermoedelijk aan tijdens een persevenement op 12 september. Er zijn inmiddels wel flink wat hardware-foto’s opgedoken die hetzelfde iPhone-ontwerp tonen. Deze nieuwe foto’s gooien overigens geen olie op het vuur: iResQ liet eerder al foto’s van de vermoedelijke iPhone 5 zien. De nieuwe foto’s tonen waarschijnlijk dezelfde onderdelen die toen ook werden gefotografeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 september 2012 om 12:49
Categorieën
Geruchten, iDevices
42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.