Reacties voor: KPN en Hi laten je binnenkort data delen met huisgenoten

KPN en Hi laten je binnenkort data delen met huisgenoten en familieleden op hetzelfde adres. Je krijgt ook korting op je huidige abonnement.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 11 reacties

  1. Wat zijn kpn en hi toch goed bezig! Toppie

  2. HAPPY ben al tijdje klant doet is een prachtige uitkomst 😀 gebruik nu alle extra’s al nu krijg ik nog meer hoe mooi is dit.

  3. M’n vriendin en ik hebben allebei een Simyo abbo, ook van KPN. Jammer!

  4. Wat heeft dit voor extra voordeel? Als ik mijn hotspot aanzet deel ik ook mijn MB’s, plus heb je dan het voordeel om deze zelf aan en uit te schakelen, terwijl de nieuwe service van Hi en KPN vanaf 50mb gaan zoals ik las op NU.nl.

  5. Origineel geplaatst door Ruud
    M’n vriendin en ik hebben allebei een Simyo abbo, ook van KPN. Jammer!

    Zo zit ik bij T-Mobile, heb er ook niks aan. Shit happens man

  6. @St3pHaN: Wat het extra voordeel is?
    Als ik aan het werk ben een mijn vrouw zit thuis dan kan ik mijn hotspot aanzetten wat ik wil, maar kan ze geen gebuik maken van mijn 12 gb’s.
    En nu dus wel

  7. @Wesley: Dan ben je een van de weinige mensen in Nederland die geen WiFi in huis heb. Waarom zou je thuis je MB’s verbruiken terwijl de ” meeste ” mensen thuis WiFi tot hun beschikking hebben?

  8. Origineel geplaatst door St3pHaN
    Dan ben je een van de weinige mensen in Nederland die geen WiFi in huis heb. Waarom zou je thuis je MB’s verbruiken terwijl de ” meeste ” mensen thuis WiFi tot hun beschikking hebben?

    Omdat bijv. Tele2 max 20MB biedt en zoals uit eigen ervaring bleek, dat ik uiteindelijk maar 3MB internetsnelheid had. Soms is 3G/4G sneller. (Ik was uiteindelijk overgestapt naar een andere provider)

  9. Ik snap die ophef om die 5 euro korting niet zo goed, aangezien je nu 10 euro korting krijgt. Volgens mij wordt die ExtraOptie dus gewoon minder gunstig t.b.v. het delen van data.

  10. Nu is het alleen als de tweede persoon KPN heeft. En het is maximaal 10 euro, dus variabel. Vanaf december is het ook met Hi, maar dan is het gewoon 5 euro.

  11. @Remko: Precies!
    Wij zullen er hier op achteruit gaan, mb’s genoeg omdat we compleet zijn ook nog dubbele mb’s. Dus die tientjes waren een veel betere deal!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.