Salespromo KPN special

KPN en Hi laten je binnenkort data delen met huisgenoten

KPN en Hi laten je binnenkort data delen met huisgenoten en familieleden op hetzelfde adres. Je krijgt ook korting op je huidige abonnement.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

kpn bolHet wordt bij KPN en Hi mogelijk om MB’s uit je mobiele databundel te delen met bewoners van hetzelfde adres. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld familieleden of bewoners van een studentenhuis. Dit ontdekte Tweakers. Je kunt de data met elkaar delen vanuit de iOS-apps MijnKPN en Mijn Hi.

De nieuwe actie geldt voor KPN en dochterprovider Hi. Bij Telfort en Simyo kun je niet gebruikmaken van de dienst.

Je kunt je data delen met iedere abonnee die op hetzelfde huisadres geregistreerd staat. Woon je met meerdere KPN-abonnees op één locatie, dan krijg je ook 5 euro korting op je abonnement. Bij gebruik van vaste diensten krijgen huisgenoten bovendien dubbele data-, bel- en sms-bundels. Volgens KPN kunnen hooguit tien abonnees zich op één woonadres registreren om van de actie gebruik te maken.

De nieuwe dienst is onderdeel van Meer Mobiel Voordeel, waarmee KPN het bestaande Familievoordeel gaat vervangen. Met Familievoordeel kreeg je maximaal 10 euro per maand korting op je abonnement als er meer dan twee abonnementen op één adres waren geregistreerd. Hierbij mocht je maximaal vijf abonnementen op één adres gebruiken voor de actie. Met Meer Mobiel Voordeel wordt dit aantal verdubbeld.

Op het moment is Meer Mobiel Voordeel nog niet beschikbaar: de voordeelactie is vanaf 3 december te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie Providers
Onderwerpen hi, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.