Reacties voor: Kort iPhone-nieuws: 12 EK-songs voor Band, iPhone 3G gratis bij O2, iPhone SDK beta 7

Drie korte nieuwtjes over de iPhone: er zijn EK-nummers voor Band verkrijgbaar, O2 heeft tarieven bekendgemaakt voor de iPhone 3G en de iPhone SDK is alweer aan zijn zevende beta toe.

Reacties: 16 reacties

  1. Nog steeds geen nieuws over pre-paid 🙁

  2. Omdat pre-paid ook niet verschijnt..

  3. is het mogenlijk dat sdk ook op windows werkt?

  4. Als je de iPhone niet op het internet kunt kopen, niet in Amerika en niet in Nederland… neemt dat dan niet weg dat je de iPhone in de winkel kunt kopen ZONDER een abbonement?
    Want anders is het bijna flauw dat T-Mobile de enige provider is die het mag aanbieden. T-Mobile zou dan bijna een “monopolie positie” hebben in Nederland waardoor Vodafone, KPN, AH Mobiel (:P) en al die andere kansloos verloren zijn.

  5. Ik vraag me af wat het betekent dat je in engeland online kan bestellen.. dan zou je hem thuis moeten activeren. En dan komen er dus genoeg op de markt om te hacken

  6. Yeah! Het lijkt er dus op, dat hij ook zonder activatie in DE WINKEL, verkocht gaat worden. Dus hopleijk weer lekker thuis activeren (lees: unlocken). Alleen even wachten tot de nieuwe bootloader + FW 2.0 is gehacked.

  7. Nu maar hopen dat ze gewoon in de winkel in Regent Street liggen..

    Laat ik nou net een weekendje Londen geboekt hebben, een week of twee na 11 juli… met een hotelletje 10 minuutjes lopen bij de Apple Store vandaan… 😉

  8. O2 site:

    iPhone is coming soon for Pay & Go

    Customers will soon be able to enjoy all the great features of iPhone without a monthly contract with the iPhone for Pay & Go.

    betekent dit de oude iphone situatie [kopen, laten droppen bij familie in engeland, opsturen naar huis, unlocken?]

  9. Je kan trouwens verwachten dat er in de UK een flinke hoeveelheid ‘oude’ iPhones op de 2e handsmarkt terechtkomt; bestaande O2-iPhone klanten kunnen door hun contract met 18 maanden te verlengen ‘upgraden’ naar een 3G, waarbij ze de oude telefoon gewoon mogen houden.

  10. @ tim.
    Zo word het wel geprecenteerd idd. Maar waarschijnlijk word het dan wel een redelijk duur om hem los te kopen. Maar dat zullen we moeten afwachten.
    @ robert:
    tsja, als je een iphone wilt moet je naar t-mobile. Wil je geen t-mobile geen iphone. Maar dan heb je altijd nog een n95 ofzo :P.
    @ peter:
    Serieus, dat is pas een megadeal. Kan je gewoon een iphone cadeau doen op een verjaardag. (je oude telefoon dumpen en er nog iemand blij mee maken ook:P)

  11. Die tarieven bij O2 zijn nog helemaal zo gek nog niet 45 pond (56 euro) en dan krijg je 1200 min + 500 sms en onbeperkt internet. Denk niet dat we mogen verwachten dat T-mobile ook zo’n tariefplan gaat aanbieden. Helaas…

  12. 1200 bel minuten en 500 sms, das toch niet normaal meer, 150 om 250 ofzo dat zou al meer dan genoeg zijn voor normaal gebruik, of ben ik nou gek, ok dat is natuurlijk een inkoppertje ;-).

  13. mensen bellen daar gewoon achterlijk veel, zouden het liefst de telefoon aan hun hoofd plakken.

  14. @ Tim,
    Ik denk het wel. En ik hoop het wel. Waar staat dat eigenlijk?

    Hoop dat hij hier trouwens ook abbo-vrij te koop is!

  15. Later vandaag hebben we meer SDK-nieuws.

    ….:S….

  16. Waar kan ik Band downloaden/

    Kan hem niet vinden via installer….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.