Kort iPhone-nieuws: 12 EK-songs voor Band, iPhone 3G gratis bij O2, iPhone SDK beta 7

Drie korte nieuwtjes over de iPhone: er zijn EK-nummers voor Band verkrijgbaar, O2 heeft tarieven bekendgemaakt voor de iPhone 3G en de iPhone SDK is alweer aan zijn zevende beta toe.

O2Drie korte nieuwtjes over de iPhone: installeer twaalf EK-nummers in de muziekapplicatie Band, haal je iPhone gratis bij O2 bij afsluiting van een duur abonnement en Apple stelt de zevende beta van de iPhone SDK beschikbaar.

Twaalf EK-songs voor MooCowBand

Een leuk idee van doublejb: twaalf EK-songs voor Band van MooCow. Via WinSCP kun je de instrumenten in de map mobile/MooCowMusic/Band/Instruments/ van Band plaatsen. Zet er niet teveel instrumenten in, want anders loopt je iPhone vast.

Downloaden: EK2008 (9MB)

iPhone 3G gratis bij O2 (UK)

O2 heeft de tarieven voor de nieuwe iPhone al bekendgemaakt. Bij een maandelijks abonnement van £45 krijg je een gratis 8GB iPhone of de 16GB-versie voor £59. Wil je ook de 16GB gratis hebben, dan zul je een mega-abonnement van £75 per maand moeten afsluiten. Britse iPhoners kunnen het toestel straks nog steeds online kopen, terwijl dat in de VS niet meer is toegestaan.

iPhone SDK beta 7

Apple heeft de zevende beta van de iPhone SDK beschikbaar gesteld op de ontwikkelaarssite. De releasenotes vermelden alleen dat er bugfixes en support voor het nieuwste iPhone OS is toegevoegd, verder niets. Je kunt het downloaden via het iPhone Dev Center. Later vandaag hebben we meer SDK-nieuws.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2008, 16:03
Categorie iDevices
Onderwerpen abonnementen, iPhone 3G, o2, sdk, tarieven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.