iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

KPN nog steeds in gesprek met Apple?

Volgens KPN-woordvoerder Bram Oudshoorn is het nog helemaal niet zeker dat T-Mobile de exclusieve aanbieder in Nederland zal zijn. Er zijn nog steeds gesprekken gaande tussen Apple en KPN, aldus Oudshoorn.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

KPNVolgens woordvoerder Bram Oudshoorn van KPN is het telecombedrijf nog steeds in gesprek met Apple om de 3G iPhone in Nederland te mogen aanbieden. Apple heeft formeel nu T-Mobile aangewezen als de exclusieve aanbieder voor Nederland (per 11 juli, naast de andere Europese landen die T-Mobile al verzorgde). Gezien Apple’s recente strategiewijziging om meerdere aanbieders in een land toe te laten voor het aanbieden van de iPhone zou een tweede provider naast T-Mobile geen vreemde gedachtensprong zijn, maar het kan ook zijn dat KPN inmiddels zo wanhopig aan het worden is dat ze achter het net vissen dat ze tot op het laatste moment willen voorkomen dat iedereen overstapt naar T-Mobile.

Bram Oudshoorn van KPN tegenover IT Executive:

“We onderhandelen nog met Apple over de vernieuwde iPhone. Zolang die gesprekken duren is niet duidelijk wat er gaat gebeuren.”

Zodra er meer informatie over de exclusiviteitsdeal is laten we jullie dat uiteraard weten.

Via: IT Executive

Bedankt, Harmen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:41
Categorie Providers
Onderwerpen kpn, nederlandse apps, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.