Reacties voor: AirPods 2-gebruikers klagen over problemen met draadloos opladen

De afgelopen dagen zijn er steeds meer klachten gekomen van vroege AirPods 2-gebruikers die gebruikmaken van draadloos opladen. De case laadt in sommige gevallen helemaal niet draadloos op als je deze op een oplader legt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb een merkloos ladertje wat ik bij een footpod heb gekregen. Daar laden ze prima mee op. Enige irritante vind ik(maar dat is ook bedraad) dat de indicator na een seconde of 10 uitgaat en je dus niet kunt zien of er opgeladen wordt.

  2. Laden goed op, maar ik laat ze omruilen ivm hele slechte audiokwaliteit (in combi met iPhone 7plus)

  3. @PJG:

    Zelfde ervaring hier. Het laden gaat goed op goedkope QI lader van Kruidvat en op die van Ikea. Ik twijfelde eerst ook omdat het ledje uitgaat, maar de case en buds laden rustig tot 100% 🙂

  4. Hier geen problemen zoals hierboven in combinatie met een 7plus, geluid is prima. Draadloos opladen nog niet getest omdat ik zat te wachten op de AirPower.. Nu toch maar een andere draadloze lader in huis halen om dit te testen 😅

  5. Origineel geplaatst door PJG
    Enige irritante vind ik(maar dat is ook bedraad) dat de indicator na een seconde of 10 uitgaat en je dus niet kunt zien of er opgeladen wordt.

    Herkenbaar, bij het laden ontstaat twijfel aangaande het antwoord op de vraag of er nu wel of niet geladen wordt. Een update van de firmware kan hier een oplossing bieden.

  6. Origineel geplaatst door René

    Origineel geplaatst door PJG
    Enige irritante vind ik(maar dat is ook bedraad) dat de indicator na een seconde of 10 uitgaat en je dus niet kunt zien of er opgeladen wordt.

    Herkenbaar, bij het laden ontstaat twijfel aangaande het antwoord op de vraag of er nu wel of niet geladen wordt. Een update van de firmware kan hier een oplossing bieden.

    Ja en nee, doorgaans is t snachts heel irritant als er een klein ledje brand op je nachtkastje. Als je m neerlegt moet je ervanuit kunnen gaan dat deze gewoon laad toch?

  7. Pas 2 keer geladen maar geen problemen ik gebruik een belkin.

  8. Het schijnt wel goed te werken i.c.m. de AirPower. 😂

    Of misschien niet? Ik kom werkelijk niet meer bij er geen problemen zijn met de AirPower blijken te zijn maar juist met de AirPod case en ze het verkeerde product hebben teruggefloten.

    Boze interne mail van Tim Cook dat die AirPower ruk is omdat z’n AirPods en zijn Apple Pencil 2 niet waren opgeladen. 🙂

  9. Met de verschillende IKEA (RALLEN/NORDMARKE) laders hier in huis gaat het prima. Het steekt wel nauw hoe je de case erop legt. Gelukkig gaat er in de lader een klein ledje aan als hij actief is, waardoor het goed te controleren is, ook nadat de LED op de case zelf na 10 sec uit is gegaan.

  10. Origineel geplaatst door Roy
    Hier geen problemen zoals hierboven in combinatie met een 7plus, geluid is prima. Draadloos opladen nog niet getest omdat ik zat te wachten op de AirPower.. Nu toch maar een andere draadloze lader in huis halen om dit te testen 😅

    Exact dezelfde situatie voor mij. Annulering AirPower onaangename verrassing. Nog geen alternatief in huis.

  11. Apple wordt gek: Airpower lukte ze niet, ze kondigen allemaal diensten aan zonder iets te laten zien of met hele beperkte beschikbaarheid, AirPods met niet-ladende cases na lang verwachte release… poe. Zwaar weer.

  12. (Red.) Artikel bijgewerkt met mogelijke oorzaak.

  13. Heb zojuist met Apple gebeld dat mijn nieuwe AirPods niet draadloos opladen. Mij werd verteld dat ik de eerste was die hierover belde en dat er binnen Apple geen berichten over waren te vinden. Uiteindelijk werd ik doorverbonden met aftersales en die vertelden dat ik binnen 14 dagen na aankoop (ik heb ze nu 1 week) ze kon terugsturen en dat ik dan nieuwe zou ontvangen. Dat heb ik niet geaccepteerd omdat ik ze dan minimaal een week kwijt ben. Ze weigerden een notitie in mijn klanten dossier te maken zodat ik ze zou kunnen omruilen op een tijdstip dat mij beter paste. In de Apple store in Amsterdam kan ik ze alleen omruilen binnen die 14 dagen. Daarna niet meer! Ik woon bij Eindhoven en ga niet apart naar Amsterdam rijden om oortjes om te wisselen. Kortom, ontevreden over de service van Apple. Ik wacht wel meer berichten op de fora hierover af en laad maar ouderwets op met een draadje…

  14. Ik was vanmorgen bij Apple Den Haag, omdat ze op mijn Function 101 niet opladen,
    maar op de laders die er stonden, deden ze het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.