King Rabbit-appicoon.

Springen met een koninklijk konijn in King Rabbit, de nieuwe gratis App van de Week

King Rabbit is uitgeroepen tot Apple's nieuwe gratis App van de Week. In King Rabbit voor de iPhone en iPad spring je met een koninklijk konijntje door allerlei verschillende levels om andere konijnen te redden.

King Rabbit-appicoon.Heb je altijd al willen springen en puzzelen met een konijn met een kroontje op zijn hoofd? Grijp dan nu je kans, want Apple heeft het spelletje King Rabbit (link) uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. Hierdoor is de app tot en met volgende week donderdag gratis te downloaden. In de game kruip je in de huid van een koninklijk konijntje die zijn konijnenburgers moet zien te redden.

King Rabbit is een puzzelplatformer

King Rabbit is een platformspelletje waarin het konijntje vier kanten op kan springen. Het spel heeft een top-down view en laat je naar links, rechts, boven en onder bewegen. Dit doe je door simpelweg een richting op te vegen, waardoor het spelletje prima geschikt is voor toestellen met een touchscreen. Op deze manier ontsnap je aan valkuilen en ontwijk je sluwe vijanden en andere gevaren, terwijl je de gevangenen probeert te bevrijden.

King Rabbit heeft een kleurrijk en cartoony uiterlijk en een breed scala aan levels. De meest recente update voegde nog eens tachtig nieuwe levels en acht nieuwe speelbare personages toe, waardoor de game lekker veel content heeft. Hoewel het spelletje nu gratis te downloaden is, bevat de app wel verschillende optionele in-app aankopen. Zo koop je voor €0,99 tien diamanten die je in het spel kunt gebruiken, terwijl je €1,99 betaalt voor verschillende hints in de game.

King Rabbit is beschikbaar voor zowel de iPhone als iPad en is een relatief nieuwe app. Van dezelfde ontwikkelaar is ook het vergelijkbare spel Furdemption (link) beschikbaar. Als je dus nog geen genoeg krijgt van springende konijntjes, kun je met dat avontuur nog meer levels spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.