Apple Store kerstboom bouw

Toch een kerstboom voor de Apple Store in Den Haag

In de Haagse Passage komt dit jaar toch een kerstboom te staan. Dat terwijl Apple deze boom eerder juist probeerde weg te halen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Het leidde afgelopen jaren tot grote ophef: Apple wilde geen kerstboom in de Haagse Passage, omdat het zicht van de Apple Store hiermee zou worden belemmerd. Vorig jaar werd de boom alsnog geplaatst, maar wat zou er dit jaar gebeuren? Daar hebben we inmiddels antwoord op: de kerstboom in Den Haag wordt ook dit jaar gewoon weer geplaatst.

Apple Store kerstboom bouw

iCulture-lezer Vincent was in de Passage, waar ze inmiddels zijn begonnen met de opbouw van de boom. Deze staat ook dit jaar op zijn vertrouwde plek, vlak voor de Apple Store. Opmerkelijk, aangezien Apple eerder nog aan de beheerder van het winkelcentrum vroeg om de boom niet meer te plaatsen. Hier ging de beheerder mee akkoord, wat leidde tot grote ophef onder de bezoekers van het winkelcentrum. Afgelopen jaar verschenen er bijvoorbeeld protestteksten op de schutting rond de toen nog ongeopende Apple Store.

Apple kwam vorig jaar terug op het besluit, omdat de Apple Store nog niet was geopend. Er was dus geen winkel om het zicht van te belemmeren. De Apple Store in Den Haag werd dit jaar echter in augustus geopend, wat betekent dat de situatie nu anders in elkaar steekt. Het lijkt er op dat Apple helemaal is teruggekomen op het besluit om de boom niet meer te plaatsen. We hebben Apple om een officiële reactie gevraagd, maar hebben nog niks teruggehoord.

Update 21:45 uur: De kerstboom is inmiddels in vol ornaat opgetuigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2014, 21:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store den haag, kerst

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.