Reacties voor: John Gruber: ‘Apple kondigt iWatch in september aan’

Volgens Apple-kenner John Gruber gaat Apple in september een wearable voor de pols aankondigen, vermoedelijk de iWatch. Gruber staat bekend om zijn goede contacten in de Apple-wereld en heeft een goed track record.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Een heel verhaal om te melden dat volgens John Gruber de iWatch in september komt, om vervolgens af te sluiten met de opmerking van Gruber dt het mr. een grap was, die opmerking…

  2. @Mark: Euh Mark, dan mis je het punt toch enigszins. Gruber is toch een icoon in de wereld. Maar ook hij kan een slip-of-the-tongue moment hebben. En als hij ook maar enige inside info heeft dan is ie onder NDA. Dus als ie per ongeluk reageert met zo’n opmerking dan kan ie niet anders dan zeggen “dat het een grap was”. Zijn “grapjes” hebben echter een iets ander gewicht dan als jij en ik dat zouden doen. Dus dit bericht is wel degelijk nieuwswaardig lijkt me.

  3. Onzin, Gruber heeft geen NDA met Apple. Alleen werknemers van Apple of diens leveranciers hebben een NDA. Gruber mag zeggen wat hij wil, evenals Walt Mossberg, The Verge, Bloomberg, en al die andere bloggers die menen iets te melden te hebben over Apple. In die zin heeft Mark gewoon gelijk: een bericht over niets.

  4. Ach je kunt je toch ook gewoon verspreken, zonder het exact te bedoelen?
    Het is een ‘figure of speech’: de 360 zou een nog slechter product zijn, als volgende maand de iwatch wordt aangekondigd. Met de nadruk op als.

  5. Ik wacht lekker tot de Kairos uit is, dit wordt een smartwatch van een geheel ander niveau.

  6. @Runaque: Ik heb de SSW 158 M is pre-order. Als je interesse hebt in dit uurwerk zou ik het Zwitserse uurwerk kiezen en niet het Japanse. Weet alleen niet hoe het verder gaat omdat ik op dit moment met veel plezier een Omega Planet Ocean draag maar Kairos is wel een geweldig uurwerk!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.