Moto-360

John Gruber: ‘Apple kondigt iWatch in september aan’

Volgens Apple-kenner John Gruber gaat Apple in september een wearable voor de pols aankondigen, vermoedelijk de iWatch. Gruber staat bekend om zijn goede contacten in de Apple-wereld en heeft een goed track record.

Volgens Apple-expert John Gruber gaat Apple de iWatch in september presenteren aan het publiek. Gruber staat bekend om zijn goede contacten in de Apple-wereld en zijn goede trackrecord wat geruchten betreft. Opvallend is dat Gruber de iWatch niet bij naam noemt, maar spreekt over een ‘wrist wearable thing’. Eigenlijk wilde Gruber vooral kritiek uiten op het display van de Motorola 360 (zie foto), dat niet volledig rond is. Daarna verzucht hij: het zou nog grappiger zijn als dit horloge nog niet eens in de winkel ligt, op het moment dat Apple volgende maand hun wearable voor de pols aankondigen.


Moto-360

Gruber zegt letterlijk:

The only way this could get funnier would be if it doesn’t even ship until after Apple announces their wrist wearable thing next month.

Gruber reageerde daarbij op een artikel op The Verge, waarin het opladen van de Motorola 360 werd uitgelegd. Als Apple een aankondiging van de iWatch doet, dan zal dat waarschijnlijk plaatsvinden op 9 september, tijdens een speciaal media-evenement. Die datum werd genoemd door de eveneens goed geïnformeerde website Re/code.

Overigens is Gruber waarschijnlijk geschrokken van de enorme media-aandacht na zijn uitspraak, want vannacht krabbelde hij in een Twitter-bericht alweer wat terug:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2014, 9:59
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iwatch
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.