Reacties voor: Jailbreaken firmware 3.1 al mogelijk… maar Cydia ontbreekt

Op verschillende sites zijn inmiddels instructies opgedoken om het nieuwe iPhone OS 3.1 te jailbreaken.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Dat is gewldig want die heb ik niet 😀

  2. Elke keer bij die updates kriebelt het om toch te updaten terwijl ik weet dat ik dan mijn jailbreak verlies. Nog even wachten dan maar…

  3. @koenvdvoort:
    Same here 😛

  4. Kan ik fw 3.1 probleemloos installeren op mijn iPhone 2G 1st gen die is geunlocked met pwnagetool? En zo mijn jailbreak verliezen, maar wel een unlock of word mijn iPhone gelocked als ik naar fw3.1 ga?

  5. Worden jullie soms niet helemaal gek van dat gedoe rondom Jaibreaks?

  6. Origineel geplaatst door Melvin
    Worden jullie soms niet helemaal gek van dat gedoe rondom Jaibreaks?

    Maakt het juist spannend.. 🙂

    Heb inmiddels geupdate, dan maar even zonder JB.

  7. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat de JB van Redsn0w goed lukt inclusief Cydia. En of de unlock ook nog werkend te krijgen is. Zou handig zijn met mijn Vodafone kaartje d’r in :-P. 3 puntnulled nog even verder.

  8. wat als je nou Icy aankruist, installd hij icy dan wel?
    😛

  9. Ik kan me me nog zo goed herinneren dat het dev-team “zei”, “we hebben een methode “PWNage tool” waar Apple in feite onmogelijk omheen kan, zowel jailbreak als unlock”.
    Dit blijft een kat en muis-spel en volgende week zal er wel weer een vorm van jailbreak zijn en dan later een unlock zoals “altijd”.
    Ben ergens blij dat ik nu legitiem bezig ben….vanaf versie 1.0 aan het unlocken haha! Nog met oude overschrijfbare satellietkaarten en dan uitknippen blablablabla.

  10. Origineel geplaatst door Martijn
    wat als je nou Icy aankruist, installd hij icy dan wel?

    Nee, ook niet heb ik ergens gelezen bij ervaringen( bron ;( )

  11. Je kan cydia toch handmatig kunnen instaleren, net als andere jailbreak apps…

  12. Het probleem is, dat er apps gecracked worden en dat apple zo inkomsten misloopt, dus als apple er nou gewoon voor zorgd dat gecrackte apps niet werken, zij ook weer blij en wij nog vollopt genieten van Backgrounder en Winterboard.

  13. Origineel geplaatst door Melvin
    Maakt het juist spannend.. Heb inmiddels geupdate, dan maar even zonder JB.

    Same Here.

  14. @iBoss: Nee want je hebt geen OpenSSL geinstalleerd om te kunnen SSH-en denk ik.

  15. O ja, dat klopt.
    Ik was aan diskaid aan het denken, dus die cydia package in de Autoinstall folder te zetten.

  16. @fletchify: Je hoeft geen SSH te gebruiken om erin te komen gewoon Diskaid gebruiken!

  17. Of iphonebrowser, gewoon via usb

  18. Origineel geplaatst door Melvin
    Worden jullie soms niet helemaal gek van dat gedoe rondom Jaibreaks?

    Eerlijk gezegd? JA
    Maar het alternatief, T-Mobile met een veel te duur abbonnement, sprak me al helemaal niet aan 😉

  19. Mijne is nu gejailbreak’t maar ik heb gewoon t-mobile simkaart met iphone abbo.
    Kan ik dan wel updaten?

  20. Hoe zit het eigenlijk met tethering in iPhone OS 3.1, zonder jailbreak. Ik had begrepen dat dat niet meer zou werken na de update.

  21. De iPhone in combinatie met alle apps in de App Store is een geweldig ding, maar zolang iets als LockCalendar niet in de App Store beschikbaar is, zal ik blijven jailbreaken.

  22. Met jailbreak heb je toch app als tomtom ook gratis?? Dit las ik ergens, zo ja gelijk jailbreaken als er een nieuwe redsnow komt.

  23. Ik jailbreak eigenlijk alleen om sbsettings (kan niet meer zonder) en Winterboard. Het wordt op een gegeven moment ook een principekwestie. 

  24. @iPhone’d:

    Tuurlijk kan dat….maar je verliest je JB dan dus wel.

  25. Origineel geplaatst door ruben
    Ik kan me me nog zo goed herinneren dat het dev-team “zei”, “we hebben een methode “PWNage tool” waar Apple in feite onmogelijk omheen kan, zowel jailbreak als unlock”.
    Dit blijft een kat en muis-spel en volgende week zal er wel weer een vorm van jailbreak zijn en dan later een unlock zoals “altijd”.
    Ben ergens blij dat ik nu legitiem bezig ben….vanaf versie 1.0 aan het unlocken haha! Nog met oude overschrijfbare satellietkaarten en dan uitknippen blablablabla.

    Dat ging over de eerste generatie iPhone en dat klopte ook gewoon he 🙂 .

  26. Origineel geplaatst door Bas R
    Origineel geplaatst door MelvinWorden jullie soms niet helemaal gek van dat gedoe rondom Jaibreaks?Eerlijk gezegd? JA
    Maar het alternatief, T-Mobile met een veel te duur abbonnement, sprak me al helemaal niet aan

    Jij woont ook duidelijk niet in België :p

  27. @Casper M:

    Tethering werkt idd niet, niet met mobileconfigs in ieder geval (zoals die van benm.at). Na het updaten was de tether-knop nog wel zichtbaar, maar na daadwerkelijk proberen verdween deze echter.

  28. De jailbreak werkt niet op de iPhone 3GS ;(

  29. @Joop. Ja dat is ook voor mij een reden om te jailb. En ik heb voda dus moet nog wel

  30. Ik heb een 2G die ik unlocked heb, en heb gister geprobeerd het te updaten precies op de beschreven manier, maar ‘t werkt niet.

    Na het updaten via iTunes moet hij opnieuw geactiveerd worden (de unlock is nog wel steeds ok, want ik zie T-Mobile in beeld staan) Als ik dan redsn0w draai met behulp van 3.0 firmware kom ik steeds weer bij een iPhone uit die geactiveerd moet worden.

    Hoe hebben jullie het gedaan?

  31. Origineel geplaatst door Melvin
    Worden jullie soms niet helemaal gek van dat gedoe rondom Jaibreaks?

    Welnee, simlockvrije iPhone, ik wacht steeds op de nieuwere versie van software om te jailbreaken nadat er een nieuwe firmwareversie is uitgebracht. Duurt tot nu toe een paar dagen extra en dan is m’n telefoon weer gejailbreakt… daar kan ik moeilijk gek van worden.

  32. Origineel geplaatst door bas
    Met jailbreak heb je toch app als tomtom ook gratis?? Dit las ik ergens, zo ja gelijk jailbreaken als er een nieuwe redsnow komt.

    NEEEEE en dat wil ik ook niet. Ja het klopt dat je dankzij een jailbreak OOK apps illegaal kunt installeren en legaal kunt unlocken maar het overgrote deel van de jailbreakers, waaronder ikzelf, gebruikt het louter en alleen om de vrijheid te hebben alternatieve software te gebruiken. Bijvoorbeeld backgrounder of aangepaste thema’s.

    Dankzij lieden die apps illegaal gebruiken heeft Apple een stok om ons (jailbreakers) te blijven slaan. Oftewel die lieden verpesten het voor het overgrote deel van mensen die gewoon bereid zijn om te betalen voor hun waar.

  33. Ik heb voldoende aan de app die je op iTunes vind, dus voor mij zou unlocken voldoende zijn, maar heb ik niet gelezen op het forum dat je steeds moet jailbreaken om te kunnen unlocken? Is iPhone eerste generatie. 8gb.

  34. een jailbraick zou zeer welkom zijn want ik zit hier met een 3Gs met 3.1 waarschijnlijk! waar ik niets mee kan op dit moment.
    behalve dan 10 euro naat T-mobile brengen

  35. wat duurt deze unlock ongelofelijk lang, ik zit al een paar weken met een iphone frmware 3.1 en daarnaast m’n oude nokia omdat ik niet kan bellen 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.