Reacties voor: Jailbreak van Apple’s iPad binnen 24 uur een feit [jailbreak]

Binnen 24 uur na de start van de verkoop van de iPad zijn hackers erin geslaagd om deze te jailbreaken, dit heeft Will Strafach van het Chronic Dev Team zojuist bevestigd.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Jeeeeee!!

  2. Enige reden dat ik mijn iPad zou jailbreaken is voor bluetooth tethering met mijn iPhone

  3. Geweldig, ik ben bijzonder benieuwd wie wanneer de eerste jailbreak gaat uitbrengen.

    Ik heb verschillende redenen om hem te jailbreaken.

    @henkie!

    Hetzelfde hier, maar je kunt altijd een wifi app gebruiken (wifi to host) dan kun je wireless werken via wifi. (icm je iphone en ipad)

  4. @henkie

    kan je me uitleggen wat je precies bedoelt ???
    bedankt !

  5. @henkie

    De iPad hoeft hiervoor niet ge-jailbreakt te worden.
    Zorg voor een jailbreak op je iPhone en de app MyWi.
    MyWi maakt van je iPhone een hotspot.
    Op de iPad kun je dit wifi netwerk selecteren en je hebt internet.

  6. yeah, multitasking op de ipad via pr0switcher of multifl0w!!! (proswitcher is gratis)

  7. Dit is een vraag omtrend iPad en unlocken enz..
    Iedereen zegt dat het geen probleem is om een iPad met Wifi te laten overbrengen, omdat er geen simlock opzit (geen simkaart). Maar bij de iPad 3G zal dit toch anders liggen??

  8. De iPad Wi-Fi kan geen simlock hebben, want er kan geen simkaart in. De iPad 3G+Wi-Fi heeft ook geen simlock, omdat Apple daarvoor heeft gekozen. Dat hebben ze bij de aankondiging op 26 Januari gezegd.

  9. Origineel geplaatst door Abu
    De iPad Wi-Fi kan geen simlock hebben, want er kan geen simkaart in. De iPad 3G+Wi-Fi heeft ook geen simlock, omdat Apple daarvoor heeft gekozen. Dat hebben ze bij de aankondiging op 26 Januari gezegd.

    Ze hebben wel meer gezegd achteraf zit er dadelijk nog een unlock op. Maarja ik hoop dat de jailbreak voor men iPhone ook komt aangezien ik dat nu wel mis.

  10. Ik vraag me af of je de ABC app, waarmee je series als Lost etc gratis kunt kijken, ( uit de amerikaanse itunes app store) ook kunt gebruiken in Nederland. Ik snap dat je er een USA account voor nodig hebt..dat is me ook gelukt ik heb de app al gdownload. Maar kan hem pas dinsdag op mijn iPad testen. Weet iemand of je kunt streamen via die app of krijg je dan net zon gezeik als op de abc.com ( youre nog in USA so you cant stream blanbla). Dacht miss dat het via zon app WEL kan als je die eenmal gdownload hebt;) ik hoop het!!

  11. Origineel geplaatst door boris
    en, ( uit de amerikaanse itunes app store) ook kunt gebruiken in Nederland. Ik snap dat je er een USA account voor nodig hebt..dat is me ook gelukt ik heb de app al gdownload. Maar kan hem pas dinsdag op mijn iPad testen. Weet iemand of je kunt streamen via die app of krijg je dan net zon gezeik als op de abc.com ( youre nog in USA so you cant stream blanbla). Dacht miss dat het via zon app WEL kan als je die eenmal gdownload hebt;) ik hoop het!!

    Dat vraag ik me ook af als je zometeen de app hebt. Hoop het wel. Heb zo’n vermoeden als je de app hebt weten te bemachtigen uit de US store, je hem ook wel kunt kijken in europa. Weet niet hoe snel series er op komen, maar hoef -als ze dezelfde dag er op komen – niet meer Lost en Flashforward te downloaden.

  12. @frank:

    ja ik denk stiekem ook dat als je app eenmaal hebt je de country restricion omzeilt!… laten we het hopen..Weet iemand hier meer vanaf?

  13. @boris & @frank: misschien dat dit artikel en de gratis variant FakeLocation jullie anders kunnen helpen als er eenmaal een jailbreak beschikbaar is.

  14. @Paul Durden:

    Thanks voor de info! Ik zie in het eerste artikel dat de NBA app voor de iphone niet kan streamen buiten de USA. Dus daar gaat mijn hoop om ABC ( zonder jailbreak) te kunnen afspelen op mijn ipad 🙁

  15. Ik ben niet zo`n voorstander van Jailbreaken. Vooral als mensen ook nog gewoon alle apps gratis downloaden dat is eigenlijk een vorm van diefstal. Daar moeten programmeurs hard voor werken.

  16. Origineel geplaatst door Wim van der Schouw
    Ik ben niet zo`n voorstander van Jailbreaken. Vooral als mensen ook nog gewoon alle apps gratis downloaden dat is eigenlijk een vorm van diefstal. Daar moeten programmeurs hard voor werken.

    @Wim van der Schouw:

    Precies. Wat hij zegt

  17. @JMO:
    Klopt, maar dat is een optie van jailbreaken, ik heb mijn jailbreak voor andere doeleinden. Maargoed, er worden ook films en muziek gedownload zonder daar voor te betalen, dat is in feite hetzelfde.

  18. @dannyy:

    En dat is een excuus? Dat is ook in feite stelen. Dat is ook in feite de creativiteit van artiest negeren(dat is mijn mening). Als je een beetje de muziek industrie kent dan weet je dat veel nieuw talent word weggezet, omdat men het alleen maar gratis download en dus geen kans krijgen. Ik zeg dus tegen iedereen die jailbraikt en/of gratis download dat ze zich heel goed moeten realiseren dat het echt heel verkeerd is wat jullie doen en dat er haast creativiteit kan zijn.

  19. stop met dat gierige hollandse gedoe en support creativiteit.

    Het is geen vrijwilligers werk wat die programmeurs, artiesten en acteurs doen.
    Ik koop om die reden nog steeds alles. Als je wat over illegaal downloaden zegt word je in je gezicht uitgelachen.

    ik hoop voor de mensen die dat doen dat ze net zo hard terug genaaid worden door hun baas. belasting of klanten.

  20. Natuurlijk is die jaibreak er dadelijk…. Apple zal wel via via ervoor gezorgd hebben. Net als ze bij de eerste iPhone destijds gedaan hebben. Is gewoon beter voor de verkoop…..

  21. Origineel geplaatst door sjappie
    stop met dat gierige hollandse gedoe en support creativiteit

    Erhmmm ……?
    Weet je hoeveel APPS niet worden goedgekeurd en wel via Cydia geinstalleerd kunnen worden?

    Haal je kop uit het zand mafkees.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.