iWhack: sla Steve Ballmer knock-out

In een gratis iPhone-spel van myNuMo moet je zoveel mogelijk op Steve Ballmer's slaan, terwijl hij zijn hoofd uit beveiligingsgaten in de grond steekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

myNuMo heeft een gratis spel voor de iPhone uitgebracht, dat vooral hardcore Apple-fans en Microsoft-haters zal aanspreken. In iWhack moet je Steve Ballmer op z’n kale kop slaan, als hij uit een gat in de grond opduikt.


iPhone Whack

Veel mensen zullen dit spel al kennen, in een variant waarbij je mollen op hun kop moet slaan, wanneer ze hun snuit uit een molshoop steken. In deze variant is Steve Ballmer het slachtoffer en kun je de gaten in de grond opvatten als beveiligingsgaten in Microsoft-software. Na 5x raak neemt de moeilijkheid en snelheid toe. Je bent af als je 20 Ballmers hebt gemist.

Meer info: iWhack

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 juli 2014 om 21:38
Onderwerp
Categorie
Apps

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.