iTunes 8: Magnetosphere-visualisatie en koopsuggesties

iTunes 8 is waarschijnlijk voorzien van een nieuwe Magnetosphere-visualisatie van Robert Hodgins. Collega Allan White heeft sterke aanwijzingen dat Apple de animatie heeft gekocht.

MagnetosphereNaarmate 9 september dichterbij komt, nemen de geruchten toe over nieuwe functies in iTunes 8. Eerder was er al het gerucht dat iTunes wordt voorzien van een Genius, die afspeellijsten maakt van muzieknummers die bij elkaar passen. Genius doet ook suggesties voor muziek die aansluit op jouw persoonlijke smaak, met de bedoeling dat je die nummers aanschaft. Het nieuwste gerucht is dat Robert Hodgins’ Magnetosphere de nieuwe visualisatie in iTunes 8 gaat worden.


Hodgins heeft een tijd geleden een iTunes-visualisatie gemaakt met de naam Magnetosphere. Die verdween een paar maanden geleden van de site, met als verklaring dat het was gekocht door “een derde partij”. Videoproducer en -designer Allan White heeft sterke aanwijzingen dat het daarbij om Apple gaat. Mensen die de visualisatie al gezien hebben spreken over planeet-achtige objecten die om elkaar heen draaien, met sterren en lichtstrepen. Dat klinkt als Magnetosphere, zegt White.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Tipgever: Dirk

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.