Zoeken naar contactpersonen, applicaties en webpagina’s met QuickGold (Cydia)

Met QuickGold verschijnt via de homebutton een zoekbalk, waarmee je door de iPhone kunt zoeken naar applicaties, personen of een webpagina.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

QuickGold is een applicatie voor je iPhone, die eigenlijk dezelfde functie heeft als Spotlight op je Mac. Je kunt hiermee zoeken naar applicaties, contactpersonen en webpagina’s. De applicatie heeft geen icoontje, maar opent wanneer je op je SpringBoard eenmaal op de homebutton drukt. Met een leuk fade-in effect verschijnt de applicatie, en door nogmaals op de homebutton te drukken, zal de applicatie zich afsluiten. QuickGold zoekt live, dus de resultaten verschijnen al tijdens het typen.

QuickGold zoekt niet alleen op beginletter, maar in de complete naam van een applicatie, contactpersoon, enzovoort. Gisteren had de QuickGold nog wat last van bugs, waardoor applicaties SpringBoard en DemoApp ook in de resultaten verschenen, maar dat is nu verholpen. Ook zal QuickGold niet verschijnen wanneer je op de home-button drukt na het sorteren van iconen, of wanneer je tweemaal op de home-button drukt om naar bijvoorbeeld de iPod te gaan.

QuickGold is onder System in Cydia te vinden, en is dus alleen voor iPhones met jailbreak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 19:59
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, spotlight, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.