iTunes 10.2.1 bereidt iTunes voor op update naar iOS 4.3

Apple heeft iTunes 10.2.1 uitgebracht, een kleine tussentijdse update om iTunes geschikt te maken voor synchronisatie met iOS 4.3.

itunes newEen week nadat iTunes 10.2 uitkwam brengt Apple nu een kleine update naar buiten. Versie 10.2.1 bereidt iTunes voor op de komende update naar iOS 4.3 maar is geen dringende update. De download is tussen de 37 MB (Windows) en 78 MB (Mac) groot en is te downloaden via de updatefunctie van iTunes of via itunes.com. Het updatescherm noemt als vernieuwingen de synchronisatie met apparaten die op iOS 4.3 draaien en verbeterde functies voor Home Sharing, het browsen en afspelen van content vanuit je iTunes-bibliotheken op elke apparaat met iOS 4.3.
Naast de nieuwe versie van iTunes bracht Apple ook een andere update uit, die alleen voor Mac-gebruikers interessant is, namelijk een security-update van Java for Mac OS X voor 10.5 Leopard en 10.6 Snow Leopard.

itunes logo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2011, 8:20
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, update

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.