64GB iPhone 4 nu op video vastgelegd

De website M.I.C. Gadget heeft een hands-on videofilm gemaakt van de 64GB iPhone 4 die ze eerder op foto's toonden. Het gaat om een prototype.

iphone 64gbAfgelopen maandag schreven we over de 64GB prototypes van de iPhone 4 die in Hong Kong zouden circuleren. Om te bewijzen dat het geen grap is heeft de website M.I.C. Gadget nu een video gemaakt waarin ze de 64GB iPhone 4 demonstreren. Dat er een dergelijk toestel circuleert wil natuurlijk niet zeggen dat Apple deze ook in de verkoop gaat nemen. Apple maakt wel meer prototypes die lang niet altijd resulteren in een consumentenproduct.

Het toestel zou zijn gekocht van een medewerker van Foxconn. Opvallend aan het uiterlijk: de plus- en mintekens op de volumeknoppen zijn niet aanwezig. Ook is de camera minder mooi afgewerkt; de zilverkleurige ring rondom ontbreekt. Zoals we eerder al aangaven draait het toestel op iOS 4.1 build 8B117 dus er lijkt geen sprake van een recent geproduceerd toestel. Bij de iPod touch heeft Apple al wel de sprong naar 64GB gemaakt, omdat er in de touch ruimte is voor twee geheugenmodules. De iPhone loopt één geheugenstap achter. Lezers die dromen over een 64GB-uitvoering van de iPhone kunnen voorlopig nog even blijven dromen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2011, 12:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.