Reacties voor: iSlsk: Soulseek-client voor de iPhone

iSlsk is een Soulseek-client voor de iPhone. Hiermee kun je via het p2p-netwerk van Soulseek muziek opzoeken, downloaden en importeren in de iPod-muziekbibliotheek op je iPhone.
Lees het complete artikel → iSlsk: Soulseek-client voor de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ben benieuwd hoe snel dit je batterij onderuit trekt.

  2. Erg gaaf dit! Werkt perfect en de interface is verbazend snel!

  3. ziet er goed uit. alleen vraag ik mij af of de muziek die je hebt geimporteerd ook word gekopieerd naar je itunes bibliotheek op je pc/mac.

  4. Zeer mooie ontwikkeling dit. Heb slsk al vaak gebruikt en dit scheelt weer een tussenstap (van eerst naar je PC downloaden).

  5. De meeste personen hier zullen een firewireGUID error krijgen (incl. mezelf).
    hier is een guide om die error te fixen.

    http://iphonefreakz.com/2008/05/14/islsk-p2p-music-sharing-on-your-iphone-or-ipod-touch/

  6. net geïnstalleerd en username/password ingevoerd, maar hij blijft connecting… :-S

  7. werkt als een zonnetje, geen firewireHUID erro gehad. Helaas heb ik op m’n werk geen toegang tot Wifi, dus ben nu met GPRS aan het downloaden… ‘Even’ een mp3’tje om te testen, het lijkt goed te gaan!

  8. Ik heb toch mijn bedenkingen met een p2p native client rechtstreeks op je iPhone ?
    Je weet namelijk niet wat je binnen haalt, misschien toch (nog) maar eens kijken naar de McAfee virusscanner voor de iPhone, alvorens je deze app. gebruikt ?

  9. @ Peter

    Ik heb slsk vaak gebruikt op de pc.
    Nog nooit echt nog nooit verkeerde bestanden binnen gekregen.

    Ik ga is snel dit proberen 😀

  10. Hallo, ik heb de FirewireGUID foutmelding.. en heb alle stappen om die te verhelpen gevolgd.. maar nog steeds de foutmelding:S iemand een idee? Ik vond het namelijk juist zo’n handige applicatie!:D

  11. Nu is het eindelijk gelukt… opnieuw opgestart en geen foutmelding meer.. maar als ik hem nu wil importen naar ‘m’n muziek lijst sluit het programma af:S zonet gaf ie ook een foutmelding dat de itunes database mounting point ofzo niet gevonden kon worden maar dat was ook weer weg na islsk opnieuw op starten.. maar dit krijg ik niet weg:S iemand een idee hoe die komt? en vooral hoe ik het oplos? alvast bedankt:D

  12. Ik heb deze foutmelding ook, maar iemand een idee waar hij dit bestand download? Dan kan je het misschien via avplayer afspelen als je het kan localiseren via filefinder..

  13. Weet iemand of er meerdere downloads tegelijk mogelijk zijn?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.