Reacties voor: iPod touch krijgt meer opslag voor dezelfde prijs

Apple heeft de prijs van de iPod touch aangepast. Je krijgt nu voor dezelfde prijs meer opslag en kunt kiezen uit 32GB of 128GB.

Reacties: 13 reacties

  1. Interessant deze prijsdaling, je mag verwachten dat de iPod touch voorlopig in de update rondes mee blijft doen.

  2. Ik denk dat je toch beter een iPhone SE kunt kiezen, die is regelmatig met flinke korting te krijgen, ruim onder €350 (los of prepaid abo). Of misschien het opvolger model ervan, als dat er aan zit te komen (niet zeker).

    Overigens, €229 * 1,167 = $267 / 1,21 (btw) = $220,86 dus Apple rekent ons ruim 10% te veel in Europa. Dat is geen fijn idee.

    De ‘oude’ ipods waren totaal overpriced en inmiddels echt overbodig.

  3. Origineel geplaatst door bm
    Ik denk dat je toch beter een iPhone SE kunt kiezen, die is regelmatig met flinke korting te krijgen, ruim onder €350 (los of prepaid abo). Of misschien het opvolger model ervan, als dat er aan zit te komen (niet zeker).

    Overigens, €229 * 1,167 = $267 / 1,21 (btw) = $220,86 dus Apple rekent ons ruim 10% te veel in Europa. Dat is geen fijn idee.

    De ‘oude’ ipods waren totaal overpriced en inmiddels echt overbodig.

    Ik neem aan dat mensen die de Touch kopen, dat doen voor muziek en multimedia. Deze mensen hebben liever 128GB opslaggeheugen i.p.v. een iPhone SE met 32GB..

  4. Zijn er u uberhaupt nog mensen die een iPod kopen met het huidige iphone assortiment? Totaal overbodig vandaag de dag.

  5. Origineel geplaatst door Rv
    Zijn er u uberhaup nog mensen die een ipod kopen met het huidige iphone assortiment? Totaal overbodig vandaag de dag.

    Ja, als je kind te jong is voor een telefoon, maar te oud voor een Vtech

  6. Heeft deze wel de mogelijkheid om te syncen met Apple Watch?

  7. Origineel geplaatst door bm
    Overigens, €229 * 1,167 = $267 / 1,21 (btw) = $220,86 dus Apple rekent ons ruim 10% te veel in Europa. Dat is geen fijn idee.

    Tja met welke koers wil je als bedrijf rekenen. Toevallig staat de koers de afgelopen maanden weer wat beter.

    Pak je de koers van begin van het jaar, waar deze rond de 1,05 schommelde dan zit het rekensommetje er in een keer heel anders uit en komt de prijs overeen met de dollarprijs… (€229 * 1,05 / 1,21 = $198,72)

  8. @dhr. a: Nee

    _

    De kop wekt de suggestie dat, net als bij de laatste aanpassingen aan de SE, de capaciteiten zijn verdubbeld. Het gaat nu echter dus uitsluitend om een uitdunning van het aanbod en een prijsverlaging voor (letterlijk) die paar uitvoeringen die overblijven.

    Daarmee is de toegevoegde waarde voor 4″ iPhone bezitters idd nagenoeg nihil. Dat lag nog anders toen de SE aanvankelijk met max 64GB werd uitgebracht en de iPod wél 128GB kreeg, en had weer kunnen worden hersteld als nu een 256GB iPod was toegevoegd voor de oude prijs van de 128GB versie.

    Voor een hoogst draagbare mediaspeler zonder 4G zoals de iPod is opslagcapaciteit een cruciaal sellingpoint, streaming audio/video is daarvoor immers helemáál geen optie, dat dankzij vrijwel even draagbare iPhones (SE) met dezelfde opslag echter geen USP meer is.

    Lijkt er zo wel heel erg sterk op dat de iPod nu toch echt z’n langste tijd heeft gehad😢
    Bij bv auto’s zie je dit ook vaak, dat een drastische beperking in het aantal verschillende uitvoeringen van een model en een gelijktijdige prijsverlaging de laatste tussenstap vóór de definitieve productiestop is 🤔

  9. In het verleden (bijna) alle soorten iPods gehad (inclusief de iPod Stereo 😜) maar sinds de de iPhone er is, heb ik de iPod niet meer nodig. Grotendeels overbodig product en nog steeds te hoog geprijsd. Alleen voor kinderen zou ik denken

  10. Kan de ipod touch ook gewoon radio afspelen? Net zo als op de ipod nano het geval is.

  11. Nee er zit namelijk geen FM radio in.@barry:

  12. Wil toch reageren ; gebruik mijn ipodje al jaren en heb deze in drie auto’s naar volle tevredenheid in gebruik(gehad). Loopt nooit vast zoals USB sticks, stuurbediening werkt ook prima. Zelfs het idee dat het geluid via de iPod beter is dan een USB maar dat zal mijn verbeelding wel zijn 😂

  13. Origineel geplaatst door Ed
    Wil toch reageren ; gebruik mijn ipodje al jaren en heb deze in drie auto’s naar volle tevredenheid in gebruik(gehad). Loopt nooit vast zoals USB sticks, stuurbediening werkt ook prima. Zelfs het idee dat het geluid via de iPod beter is dan een USB maar dat zal mijn verbeelding wel zijn 😂

    Nee hoor, geen verbeelding. Bij de iPod (en iPhone) gebruiken veel auto’s de codec van de idevice, en kunnen zo muziek in betere kwaliteit afspelen dan van een passief USB stickje.

    Zelf aanvankelijk gretig muziek van stickje gespeeld in de auto in de maximale kwaliteit die die ondersteunde (AAC in niet eens heel lage bitrate), vervolgens over op Apple Lossless van iPod en iPhone. Laatst weer ‘s dat stickje geprobeerd, en was echt een grote afknapper …

    Inmiddels is het verschil met de SE idd klein nu beiden max 128GB hebben, maar als de Touch met meer flash beschikbaar zou komen zou ik ‘m toch weer overwegen… Dus specs omhoog (niet per sé de processor maar, logisch voor mediaspeler, vooral de opslag) en er zal toch een markt voor blijven imho

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.