Reacties voor: ‘Apple had nooit plannen om iPhone X met Touch ID in scherm te maken’

Heb je nog hoop dat Apple de Touch ID-sensor in het scherm gaat verwerken? Dan lijkt de hoop nu gevlogen, want Apple zet vol in op Face ID. Touch ID in het iPhone X-scherm stond zelfs nooit in de planning.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Nog maar eens bewijs dat we geruchten met een korreltje zout moeten nemen. Hier werd maanden serieus over gespeculeerd en het blijkt gewoon compleet fout te zijn..

  2. Toch erg jammer als touch id nooit meer terug komt. Ik wil liever mijn product aanraken en dat ie dan mij herkent:) Dan dat ik op een bepaalde manier er uit moet zien of kijken.

  3. Origineel geplaatst door Froyo
    Nog maar eens bewijs dat we geruchten met een korreltje zout moeten nemen. Hier werd maanden serieus over gespeculeerd en het blijkt gewoon compleet fout te zijn..

    Ja want als Apple het zegt, dan is dat natuurlijk de absolute waarheid. Ik geloof er persoonlijk helemaal niks van. Face ID vergt meer (gezicht voor de camera en swipen) en uitgebreidere (omhoog swipen vs. een korte druk) handelingen, je kunt je toestel er niet vanuit elke hoek snel mee ontgrendelen en heeft wat mij betreft dus 0,0 voordelen, behalve dat de kans kleiner is dat iemand anders je telefoon ontgrendelt, maar dat noem ik persoonlijk geen voordeel. Als ik mijn toestel verlies is de kans sowieso nihil dat de vinder ‘m EN kan ontgrendelen EN ook nog eens kwaad in de zin heeft.

    Nee, ik denk dat het Apple gewoon niet gelukt is en dat het er daarom niet op zit.

  4. Ik zie het voorlopig ook nog niet zitten facie, en ben blij met mijn iPhone 7 die kan nog een aantal jaar mee.
    Dus voorlopig blijf ik lekker fingerscanner gebruiken ๐Ÿ˜€

  5. @Bram:

    Nog nooit Face ID gebruikt, maar wel al een oordeel klaar, net als de mensen die geen AppleWatch hebben, maar wel kritiek spuien over functies die ze nog nooit hebben gebruikt.

  6. @Froyo: Speculeren is inderdaad mooi maar mensen moeten het niet te serieus nemen en er vanuit gaan dat Apple/andere bedrijven dit dan ook echt toepassen

  7. Origineel geplaatst door Froyo
    Nog maar eens bewijs dat we geruchten met een korreltje zout moeten nemen. Hier werd maanden serieus over gespeculeerd en het blijkt gewoon compleet fout te zijn..

    Origineel geplaatst door Bram

    Ja want als Apple het zegt, dan is dat natuurlijk de absolute waarheid. Ik geloof er persoonlijk helemaal niks van. Face ID vergt meer (gezicht voor de camera en swipen) en uitgebreidere (omhoog swipen vs. een korte druk) handelingen, je kunt je toestel er niet vanuit elke hoek snel mee ontgrendelen en heeft wat mij betreft dus 0,0 voordelen, behalve dat de kans kleiner is dat iemand anders je telefoon ontgrendelt, maar dat noem ik persoonlijk geen voordeel. Als ik mijn toestel verlies is de kans sowieso nihil dat de vinder โ€˜m EN kan ontgrendelen EN ook nog eens kwaad in de zin heeft.
    Nee, ik denk dat het Apple gewoon niet gelukt is en dat het er daarom niet op zit.

    De iPhone X niet kopen hoor!! veel te veel werk om hem te ontgrendelen!!๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Poeh poeh eindelijk kan ik mijn iPhone X a.s vrijdag ophalen ๐Ÿ’•๐Ÿ’•fijne avond nog ๐Ÿ˜

  8. @Bram: ik denk dat jij het fout hebt en waarom is wat Apple zegt niet goed en niet de waarheid en nee touch id werk niet goed en face id wel want dat is veiliger en het zijn toch de makers van de telefoons dus je wil zeggen als jij dit zegt dat jij dan gelijkt heb ik ben van mening dat ongelijk hebt

  9. @Mondo: jij heb helemaal gelijk!!

  10. @Marjolijntje:

    ๐Ÿ˜‚Klasse!!! drinken we vrijdagavond een๐Ÿทop!!!
    ….Vrijdag aan huis bezorgd hier…๐Ÿ˜œ

  11. @Marjolijntje: heel veel plezier er mee het lijkt me een geweldig toestel ik wou hem ook kopen maar ik heb nog niet genoeg geld er voor jammer genoeg

  12. @Froyo: Mee eens, maar elk gerucht moet je met een flinke korrel zout nemen hierzo ๐Ÿ˜‰

  13. Origineel geplaatst door Kervin
    @Bram: ik denk dat jij het fout hebt en waarom is wat Apple zegt niet goed en niet de waarheid en nee touch id werk niet goed en face id wel want dat is veiliger en het zijn toch de makers van de telefoons dus je wil zeggen als jij dit zegt dat jij dan gelijkt heb ik ben van mening dat ongelijk hebt

    Misschien leestekens gebruiken. ๐Ÿ˜‰

  14. In mijn ogen is het gewoon simpel. Iedereen die hem niet kan betalen loopt gewoon te zeiken en negatief te doen. Maar iedereen die altijd een iPhone wilt hebben, wen er maar aan, want Face ID wordt gewoon de standaard!!!!! Of je het nu wilt accepteren of niet. Dat zijn er nog zat andere merken hoor, koop een S8 of zoโ€ฆ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ
    Nog 3 weken en dan is mijn Grey X 256 GB binnen ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  15. Origineel geplaatst door Cihan
    Toch erg jammer als touch id nooit meer terug komt. Ik wil liever mijn product aanraken en dat ie dan mij herkent:) Dan dat ik op een bepaalde manier er uit moet zien of kijken.

    Owh Cihan.. jij denkt in problemen niet in oplossingen๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ… je hoeft toch niet je best te doen om er uit te zien als je er uit ziet?๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Ennuh.. als je je touch id gebruikt kijk je toch ook naar je iphone?๐Ÿ™„

    Het klinkt voor mij alsof je juist een stap over gaat slaan.. efficientie noemen we dat.. of gebruiksgemak en dat.. terwijl je niks gebruikt… denk daar maar overna hahaha๐Ÿ’ช๐ŸปโœŒ๐Ÿป

  16. @Bram: Ik ben het met je eens dat je commentaar van Apple ook niet direct als waar moet aannemen. Maar dat Apple tot in mei (zoals het gerucht waarnaar in dit bericht is gelinkt) nog bezig zou zijn met Touch ID te integreren, dat geloof ik nog minder. Op dat moment hebben ze allang besloten hoe de volgende generatie iPhones er definitief komt uit te zien.

  17. En ik zeg dat Bram gelijk heeft en dat Apple keihard staat te liegen. En dat mag ook, ze zijn aan niemand verantwoording verschuldigd over hun prototypes. Maar ik weet bijna zeker dat Apple aan het jokkebrokken is en met een PR campagne bezig is om maar zoveel als mogelijk FaceID op te hemelen.

    Waarom ik denk dat Apple jokkebrokt? Omdat onze gewaardeerde vriend Ming-Chi Kuo zelf heeft gezegd dat Apple grote moeilijkheden had om de TouchID onder het glas werkend te krijgen. En deze man heeft alles maar dan ook werkelijk alles goed voorspelt. Zou gek zijn als hij dit nu net verkeerd gehoord had. Het is alom bekend dat Ming-Chi Kuo hele betrouwbare bronnen heeft. Die berichten van een paar maanden terug komen niet uit de lucht vallen.

  18. @JustinK: heel je reactie slaat nergens op. Ik ga er niet eens op in.

  19. Ik moet nog zien dat FaceID net zo goed en makkelijk werkt als TouchID. En hoeveel banken, webstores etc FaceID zullen invoeren op hun sites en apps.
    Tot nu toe vind ik TouchID een prima systeem.

    Ik moet nog een jaar met mijn iPhone 7 Plus doen, dus kan rustig afwachten hoe FaceID, het OLED scherm etc bevallen รฉn de prijs wat lager wordt. Dat zie ik aankomen voor volgens jaar.

    Ik ben zelf het meest onzeker over inbranden van het OLED scherm. Bij TVโ€™s heb je daar weinig of geen last van, maar op een iPhone scherm met vaste plekken voor apps etc is het inbrandgevaar veel groter. Google heeft voor zijn nieuwe toestellen, na klachten over inbranden, al maatregelen moeten nemen.

  20. Origineel geplaatst door Mondo
    @Bram: Nog nooit Face ID gebruikt, maar wel al een oordeel klaar, net als de mensen die geen AppleWatch hebben, maar wel kritiek spuien over functies die ze nog nooit hebben gebruikt.

    Je kan ook gewoon als een nuchter persoon even naar de feiten kijken, die ik haarfijn op een rijtje heb gezegd. Wat wat denk jij uit mijn reactie te kunnen weerleggen dan, na het gebruik van Face ID?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.